2821
2789
عنوان

خروپف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 41 پست
بله دکتر گفته  ۵۲ سالشه  قرص فشار میخوره  کلی دکتر رفته و دوبار تاحالا عمل کرده ول ...

ای بابا😥

نگران نباش گلم فقط شب غذای سبک بخوره و اصلا غذاهای چرب نخوره انشالا ک چیزی نیس من خیلیارو دیدم اینجوری

کاربر قدیمیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از این سمعک های طبی بخر....واسه جوشکارا استفاده میکنن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
این ی آپشن هر دختری نداره یادآوری کن تو خواستگاری 😆😆😅

😂😂

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
جدی گفتی الان 🤔🤔🤔

اره عزیزم جدی گفتم...این صداگیر هایی هست سایزشون خیلی کوچیکه مثل سمعک که توی گوش قرار میگیره...تجهیزات پزشکی میفروشن..حالا من گفتم جوشکار مثال زدم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)