2821
2789
عنوان

خروپف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 41 پست
نه عزیزم من هر مردی ک دیدم اطرافم خروپف میکنه بابام و شوهرم و داییم و خیلیای دیگه اوه داییم ک تازه ...

وای چ تفسیری چ توجیهی عاشقتم😁😁بابامم خروپف میکنه ولی چون در اتاق میبستم نمیفهمیدم زیاد اون موقع هم از شدت فکرای دیگه خوابم نمیبرد 😶😶😶😑

اخه دیگ اینجوری شوهر پیدا نمیشد ک 😅😅😂😂شما بپرسید وقت دارید پسر هم الان زیاد شده زمان من کم بود🤣

من ۶ ساله ازدواج کردم دیگه کار از کار گذشته بعد عقد فهمیدم وای چه سوال مهمی رو نپرسیدم از دست دادم😂😂😂البته خیلی کم شده خداروشکر دیگه مثل قبل نیست

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم من هر مردی ک دیدم اطرافم خروپف میکنه بابام و شوهرم و داییم و خیلیای دیگه اوه داییم ک تازه ...

منم پدرم چند ساله درگیرشه 

خیلی هم بد خرخر میکنه نفسش توی خواب قطع میشه خیلی خطرناکه

وای چ تفسیری چ توجیهی عاشقتم😁😁بابامم خروپف میکنه ولی چون در اتاق میبستم نمیفهمیدم زیاد اون موقع هم ...

ببوسمت😍😅

به نظرم بیشتر مردا خروپف میکنن عزیزم چیز خاصی نیستش

شوهرت بلند خروپف میکنه یا آروم، چجوریه؟😂

کاربر قدیمیم
گوشی خواب بخر  داماد ما قبل ازدواج چند شب اومد خونمون بابام ببینه خر و پف نمیکنه😄

اون ک بدتره من انقد حساسم هیچی نباید رو چشمام گوشام باشه ،روزای پ ر ی و د ی عزا میگیرم 😶😶🤭موقع خواب همع چی مرتب تمیز خودم تمیز باید باشم کوچکترین خارشی باشه نمیخوابم ،حالا شوهرم مدل خروپفش نیمه های شب عوض میشه فرود داره اوجش همون اولای خوابشه 😄همینم شکر راضیم ،فقط صدای نفسش بالاپایین میشه دیگ اون خرخر نیس مدل خرناس ،میزنمش میگع چیه دلم کباب میشه براش ینی هولش میدم با پام 😂😂

منم پدرم چند ساله درگیرشه  خیلی هم بد خرخر میکنه نفسش توی خواب قطع میشه خیلی خطرناکه

دکتر گفته عزیزم؟ 

پدر منم بلند خروپف میکنه اگه میبینی خیلی ناجوره خر خر کردنش ببرش دکتر، چن سالشه؟ فشارشم بالاس؟؟ 

کاربر قدیمیم
من ۶ ساله ازدواج کردم دیگه کار از کار گذشته بعد عقد فهمیدم وای چه سوال مهمی رو نپرسیدم از دست دادم😂 ...

اخی 😁😁😆این بندگان خدا لوزشون عمل میخواس مثه پسرم دکتر دیده گفته ارثی هست تا۵ سالگی باید عمل بشه 

دکتر گفته عزیزم؟  پدر منم بلند خروپف میکنه اگه میبینی خیلی ناجوره خر خر کردنش ببرش دکتر، چن سا ...

بله دکتر گفته 

۵۲ سالشه 

قرص فشار میخوره 

کلی دکتر رفته و دوبار تاحالا عمل کرده ولی بیفایده بوده

اخی 😁😁😆این بندگان خدا لوزشون عمل میخواس مثه پسرم دکتر دیده گفته ارثی هست تا۵ سالگی باید عمل بشه&n ...

اره شوهر من پولیپ داره ،...لوزه باید عمل بشه کوچیک تر باشن راحت تره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕