2777
2789

مادرشوهرم دیوونم کرده ، همش میگه شیر پاستوریزه سرده قوت نداره به دردنمیخوره شیر خشک بهش بده در صورتی که ماشالا بچم همه چیش عالیه هم قدش هم وزنش 

خیلی استرس و عذاب وجدان بهم میده

دکتر هم میگه کلا شیشه رو ازش بگیر ولی فعلا نمیخوام بگیرم خیلی وابسته س

چیکارکنم چی بهش بدم ؟

پاستوریزه ندم یعنی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شیره انگور یا خرما ؟

فرقی نمیکنه جفتشون گرمن من پسرم شیره گاهی میخوره 

بازم با دکتر مشورت کن ببین کدوم‌مقوی تره شیر خشک یا شیر پاستوریزه اما کنارش اینو بده چون گرمی خوبه

بچه ی منم سه سالشه توی شیشه بهش شیر پاستوریزه میدم.البته فقط شبها وقت خواب

دختر من سه چهار بار در طول روز میخوره، فکرنمیکنم انقدرا که مادرشوهرم میگه بد باشه

اعصابم خورد شده عذاب وجدان گرفتم

همه به بچه هاشون شیر پاستوریزه میدن دیگه

کی شیر خشک میده بعد دو سال

به بالای دوسال میگه شیر خشک بده😐بعد شیر گاو رو میگه خوب نیست اونوقت شیر خشک که معلوم نیست چیه واز چ ...

نمیدونم والا ، خدانکنه بره تو یه فکری دیگه دهن آدمو سرویس میکنه

حالا قبلا که شیر خشک میدادم میگفت سرده معلوم نیس چیه

عادت داره کلا به آدم ایراد بگیره

نمیدونم والا ، خدانکنه بره تو یه فکری دیگه دهن آدمو سرویس میکنه حالا قبلا که شیر خشک میدادم میگفت س ...

ول کن بابا کارخودتو بکن  بعدم دکتر طب سنتی میگه شیر درسته طبعش سرده ولی مصرف یک تا دولیوان شیر در روز تا ۵ سالگی از نظر سردی تاثیری تو بدن نداره بعد ۵ سالگی سردیش تاثیرمیزاره ...حالا اگر خیلی نگران سردیشی باعسل یاخرمابخوره 

ول کن بابا کارخودتو بکن  بعدم دکتر طب سنتی میگه شیر درسته طبعش سرده ولی مصرف یک تا دولیوان شیر ...

نمیدونم والا من که مامانشم احساس نمیکنم سردیش میشه یا مشکلی داره

همه بچه ها شیر میخورن ، اگه مشکلی داشت که دکترا اجازه نمیدادن بعد یک سالگی بچه ها شیر پاستوریزه بخورن

اتفاقا همش تاکید دارن حتما بچه ها شیر بخورن

شیرخشک تا کی بدم آخه بهش

همشم پف و وزن کاذب میاره