2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شیائومی بخری بهتره عزیزم

ممنونم گلم

سامسونگ میخوام

برای خودم نمیخوام برای پدرم میخوام بخرم در حد اینک لمسش قوی باشه برای پیامک و زنگ ک میزنن صدا رو راحت بشنون و مشکل نداشته باشن

بنظرم اگه میتونی پول جمع کن از پرچم دارهای سامسونگ بخر بهتره

از بین رده های پایین هرکدوم بخری زیاد فرقی نداره ولی پرچم دار یه چیز دیگس

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
بنظرم اگه میتونی پول جمع کن از پرچم دارهای سامسونگ بخر بهترهاز بین رده های پایین هرکدوم بخری زیاد فر ...

گوشی خودم اس 24 هست گلم

برای پدرم میخوام، بابام هم کارای دم دستی باهاش انجام میدن کلا خیلی اهل گوشی نیستن

فقط نمیخوام زود شارژ خالی کنه و اینکه هنگ کنه

ممنونم گلمسامسونگ میخوامبرای خودم نمیخوام برای پدرم میخوام بخرم در حد اینک لمسش قوی باشه برای پیامک ...

آهان فکر کردم برا خودتون میخواهین چون شیائومی درحد 15 تومان برا گیم و...  با حافظه و رام بالا میشه خرید.  رنج قیمتی شیائومی نسبت به سامسونگ پایینه