2777
2789
عنوان

تغذیه بچه +۱۲ ماه

209 بازدید | 24 پست

مامانای بچه دار میشه نظر بدید

امروز کلی وقت واسه پسرم گذاشتم که غذا بخوره و ب شدت بد غذاس  ۳ کیلو دنیا اومده الان ۱۳ ماهشه و فقط ۹ کیلوعه

با شیر خودم تغذیه میکنه گاهی وقتا وقتی خوابش برد با بدبختی شیرخشک میدم ک بیشتر بخوابه 

برنامه امروزش این بود  

دو وعده غذا ماکارونی و کمی قرمه سبزی و‌ماست 

نصف عدد توت فرنگی  دو پره نارنگی یک دهم خرمالو

یه عدد چوب شور

ویتامین کلسیم ۴/۵ سی سی و اهن ۲سی سی
۱۵۰ تا شیرخشک

خدامنو ببخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب غذاشو‌که‌خورده  وزنشم خوبه که سه برابر تولدش هست  میوه و میان وعده هم خورده به نظرم ق ...

امروز اولین روز بود 

ک اینطوری بود واقعا خوشحالم اما غذا روی هم رفته  دو تا قاشق غذاخوری ما هم نمیخوره نمیدونم چقد کافیه 

خدامنو ببخش

پسر منم ۱۳ ماهشه 

با و ن تولد ۳۷۰۰ الان ۸/۸۰۰ هست البته یکسالگی ۹۱۰۰ بود متاسفانه مریض شد وزن کم‌کرد اصولا به هیچ خوردنی علاقه نداره من ۳-۴ وعده غذا میدم اونم فقط میکس کامل با کلی کلیپ و سرگرمی و دوتا سرنگ ده سی سی آبمیوه که کلیش میریزه بیرون

چرا اهن و کلسیم انقدر زیاد میدی 😳

پسر من ۱۶ ماهشه ۱۰ کیلو هست عزیز 

وزن بچه ت خوبه 

نارنگی و پرتقال که زیر دو سال خوب نی زیاد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خب غذاشو‌که‌خورده  وزنشم خوبه که سه برابر تولدش هست  میوه و میان وعده هم خورده به نظرم ق ...

دکتر گفته کمه الان نه کیلوعه دکتر گفت باید یکم بیشتر باشه خیلی تحرکم داره البته

۳۱۰۰ دنیا اومد در اصل

خدامنو ببخش
چرا اهن و کلسیم انقدر زیاد میدی 😳 پسر من ۱۶ ماهشه ۱۰ کیلو هست عزیز  وزن بچه ت خوبه  نا ...

عزیزم دکترش داده 

چون زمانی ک دندون درمی اورد اصلا اصلا اصلااااا هیچی نمیخورد و ادرارش قرمز بود! درواقع ادرار نمیکرد چون هیییییچی نمیخورد  و الان دندوناش کمی تیره شده دکتر معاینه کرد گفت پوسیدگی نیست بخاطر نداشتن ویتامینه و توصیه کرد یک ماه کلسیم بدم بعد از غذا.. ک خیلی از روزا غذا نمیخوره و کلسیمم نمیدم .. اهنشم خارجیه باید دو سی سی داد!!!!  چند کیلو دنیا اومد مگه؟؟ و اینکه میگن یک تا دو سالگی یک یا دو کیلو اضافه میکنن

خدامنو ببخش
پسر منم ۱۳ ماهشه  با و ن تولد ۳۷۰۰ الان ۸/۸۰۰ هست البته یکسالگی ۹۱۰۰ بود متاسفانه مریض شد وزن ...

دقیقا منم با سرنگ گاهی ابمیوه یا عصاره گوشت میدم ک میریزه بیرون

پسر منم بعد یه سالگی  ابله مرغون گرفت و وزن کم کرد

قبل یه سالگی هم انفولانزا گرفت و خیلیییی شدید بود و ضعیف شد

خیلی سخته واقعا... پسرا بد غذا ترن

شاید باورت نشه اگه قاشق یاظرف غذا ببینه فرار میکنه با هزار ترفند باید بهش بدم خسته شدم بازم شکر امروز خورد

خدامنو ببخش
عزیزم دکترش داده  چون زمانی ک دندون درمی اورد اصلا اصلا اصلااااا هیچی نمیخورد و ادرارش قرمز بو ...

کلسیم زیادیش سم هست 

کاش نظر یه پزشک دیگه م بگیری 

اهن بله مثلا لوپیسوفر ابی یک سی سی 

لوپوسیفر قرمز دو سی سی 

باید داد 

۲۸۴۰ بود 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نخورد .. تخم مرغ بود ک بازی کرد و نخورد

تخم مرغ رو نمیخورن مگه مخلوط کنی 

خودم ببین اینطور درست میکنم .زرده و شیر گرم و بیسکوییت مادر 

اینطوری مخلوط میکنم له میکنم میخوره