2777
2789
عنوان

اززندگی واین خانواده خسته شدم 😓

684 بازدید | 23 پست

ازدست بابام دارم دیونه میشم ازرفتاراش بدخلقیاش ازهمچیش

سرکوچیک ترین مساله ایی شروع میکنه به دعواوفحاشی یذره احترام بهمون نمیزاره همیشه بهمون میگه نفهم حیون بخداخسته شدیم ازدستش کافیه جوابشوبدیم میگه زبونتون درازه به اون مامانتون رفتین وفلان مامانم خودش میره سرکارخرجشودرمیاره ازش پول نمیگیره وقتی نیست همش پشت سرش به خودش وخانوادش حرفای بدمیزنه بارفتاراش داداشم ازخونه فراریه فقط هفته ایی یبارمیادخونه سرمیزنه دوباره میره امشبم دوباره سرکنترل تلویزیون باابجیم دعواکرد

به مامانم گفتم یباردیگه دعواروشروع کردبگومیخوای طلاق بگیری ازش😔

هی خداا ارامش واحترام توخونه برام شده ارزو موندم زندگیه بقیه چطوره یافقط برای ماانقدگنده💔

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم آرامش پیدا کنی برا منم دعا کن

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

چقدر بد ،،متاسفم 😔

منم تجربه مشابه داشتم ولی سعی کن با چشم باز ازدواج کنی بخاطر شرایط خانواده   ازدواج نکن اول دنبال یه حرفه باش سعی کن مستقل بشی.من ازدواج کردم ولی شرایط الآنم هزار برابر بدتر از خونه پدریه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
دنبال یه کیس مناسب باش ازدواح کن برو زودتر

ازدواج کنم ازچاه بیفتم توچاله ازکجامعلوم یکی مثه بابام گیرم نیاد

ازاونورم مامانم همش میگه شماهمتون بریدمن تنهابااین چیکارکنم همینجوریش جوابشومیدم انقدسرمون زبون درازی میکنه چیزی نگیم که کتک میزنه😑

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

زندگی خیلی سخته 

هر مرحله ای میری جلوتر سخت تر 

خدا خودش کمکون کنه 

به قول یکنفر می‌گفت دنیا هیچوقت نمیزاره تو با خیال راحت بشینی همیشه یه دغدغه برات درست می‌کنه 

سعی کن با رمان خواندن یا یه کاری هنری سرتو گرم کنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
امیدوارم آرامش پیدا کنی برا منم دعا کن

ایشالا حتما🤲

وای خدایا باورم نمیشه تو دقیقا منی یا بدبختایم افتادم باز منم عین توامممم دقیقا حرفای تو مو به مو حرفای منه حتی داداشامونم عین هم هفته ای یبار میان خونه باورت میشه

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
چقدر بد ،،متاسفم 😔 منم تجربه مشابه داشتم ولی سعی کن با چشم باز ازدواج کنی بخاطر شرایط خانواده  ...

خیاطی وفوریت های پزشکی باچرم دوزی بلدم خودمم دوست دارم کارکنم ولی نمیزاره برم طرز فکرش پوسیدست میگه دخترنبایدبره بیرون ازخونه تومحیط مردونه