2777
2789
عنوان

دوروزه رژیم گرفتم دارم از گرسنگی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5762 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کم خوری میگردم  همه چیز میخوردم ولی کم  حذف شیرینی جات و چیزای کارخونه ایه تنقلا ...

خوش بحالت،الان میخوام پاشم واسه صبحونه دوتا کف دست نون سنگک و پنیر بخورم

لایک نکن پدر بیامرز
تو گوشیم اسکرینشو دارم ک چی رو چقدر بخورم  ولی بلد نیستم بفرستم تو اینجا

اون پایین که نظرتو مینویسی بالاش ۴تا علامت کوچیک داره ازسمت راس دومین علامتو بزنی میتونی بفرستی عکسو

لایک نکن پدر بیامرز

ببین حالا من کپ اینو انجام ندادم 

مثلا برنجم ۸ قاشق اینا میشد خورشتم چند تا قاشق بیشتر میشد 

چایی سبز اصلا دوست نداشتم نمیخوردم ولی خب بخوری ک بهتره 

پیاده روی اصلا نمیکردم مگر اینکه اگه یه خورده بیشتر میخوردم رقص یا پیاده روی میکردم ،ولی ناگفته نمونه من تحرکم تو خونه کمم نبود و مدام در حال راه رفتن و کار کردن بودم 

ولی من تو رژیمم اونجا ک نوشته سس و شیرینی و تنقلات و اینا تا یک ماه نخور من اصلا نخوردم تا تقریبا یه سال اینا (چون تنبلی تخمدان داشتم برام خوب نیس ولی الان یه چند ماهی میشه سس خیلی میخورم ک دیگه تصمیم گرفتم عین قبل باشمو نخورم )

اینارو گفتم ک بهتون بگم شما خودتون با توجه به وضعیتت خودتون میتونید تغییرات کوچیک داشته باشید و با اصول خودتون سفت و سخت پیش برید 💪

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
اصلا اصلا هم ن کمبود ویتامین گرفتم ن ریزش مو ن هیچی خداروشکر 

ممنون عزیزم منم امروز رژیممو شکوندم یکم البته شیرینی و تینا نخوردم ولی عصری قندم افتاد لرزش گرفتم یدونه نون لواش کامل با کباب خوردم

لایک نکن پدر بیامرز
ممنون عزیزم منم امروز رژیممو شکوندم یکم البته شیرینی و تینا نخوردم ولی عصری قندم افتاد لرزش گرفتم ید ...

وای اصلا نزار گرسنه بمونی اصلا اصلا 

معدت داغون میشه خدایی نکرده 

خرما و کشمش و توت خشک دم دستت باشه 

بعد یهو چند تا نخوریا ...یدونه خیلی اروم اروم بجو تو دهنت باهاش بازی بازی کن تا موادش اروم بره پایین اونجوری ضعفتو میخوابونه 

هیچ وقت هم خودتو سر زنش نکن بابت شکوندن رژیم اینجوری از خودت دلسر میشی و یهو کلافه میشی میزاری کنار رژیمتو 

اها اینم بگم من هر صبح تا چند ما اول عسل اب ولرم و لیمو ترش یه دونه تو یه لیوان ناشتا میخوردم حالا لیموترش و اب خالی ام میخوردم اگه عسل نبود 

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد