2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم به زندگی با نامزدم

277 بازدید | 9 پست

من واااقعا آدم پولکی نیستم ولی توی خونواده با وضع مالی تقریبا خوب زندگی کردم.

چند سال با یه نفر عاشقانه دوست بودیم الان نامزدیم...وضع مالی خودش و خونوادش آنچنان خوب نیست،چندروز پیش گفت نگرانه در آینده به مشکل مالی بخوریم و این حرفا،کلا با اینکه سخت و با وجود کلی مانع پای هم موندیم و به هم رسیدیم ،با اینکه تو دوران نداریشم پاش موندم الان ته دلم خالی شده😔خیلی حس بدی دارم...من دختر قانعی هستم ولی 

اینکه از لحاظ مالی در حد هم نباشیم خیلی مشکل ایجاد میکنه؟ مگه خدا نگفته کمک میکنه؟؟؟خیلی نگران شدم و یجوری شدم نسبت بهش

البته پریودم هستم

سراغاز دعوا و دلخوری سعی نشه این فکرات

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

نامزد یعنی عقد کردید یا دوستید یا چی...

توی این مدت تونسته رسم و رسومات رو در حد معقول به جا بیا بیاره یا در اون حد هم نداشته هزینه کنه؟

شغل ثابت داره؟

دقیقا چی بهت گفت که نگران شدی و تو چی گفتی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد یعنی عقد کردید یا دوستید یا چی... توی این مدت تونسته رسم و رسومات رو در حد معقول به جا بیا بی ...

یعنی بله برون کردیم عقد نه،رسم و رسوما رو همه خوب انجام داده طلا آورده حتی سبک،شغل داره الان ولی آزاده،گفت میترسم نتونم انتظاراتت رو برآورده کنم سخته بگم ندارم باید کنار بیایم و اینا 

یعنی بله برون کردیم عقد نه،رسم و رسوما رو همه خوب انجام داده طلا آورده حتی سبک،شغل داره الان ولی آزا ...

عزیزم مردا معمولا از این حرفا میزنن

اولا برای این که یه وقت توقعت بالا نره و ازش انتظار زیادی نداشته باشی.

دوما درددله... از اوضاع جامعه و قیمتا که خبر داری. من و شوهرم هر دو شاغلیم و درامدش نسبتا خوبه ولی وقتی اوج گرفتن قیمتا رو میبینه طوری استرس میگیره که اعصاب منم بهم میریزه. اون بنده خدا هم میترسه فردا واقعا توی خرج زندگی بمونه.

دلداریش بده و بگو خدا بزرگه و نگران نباش و... بعدا وقتی کاملا آروم بود بهش بگو استرس گرفتم از بس میگی پول نداریم همش ناراحتم. خودش آرومت میکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از از دست دادن عشقم پشیمون نمیشم؟؟؟😔

والا عزیزم اونو نمیدونم. ولی ما هم عاشق هم بودیم... من و همسرم یکمی از نظر شرایط مالی خانواده هامون فرق داشتن. نه حالا از زمین تا آسمون. ولی من با اینکه ولخرج نبودم، همیشه همه چی برام محیا بود. ولی همسرم هم خودش مستقل هستن و هم کلا ازشون انتطار میره که خودشون عزینه هاشون رو بدن، خانوادشون هم کمکشون در حد پول رهن یه خونه دانشجویی پایین شهر بود.

زندگی ما سحت بود. عقد طولانی و کلی بدهی و قرض و... بدون عروسی و هیچ خرید و رسم و رسومی.... اینارو اصافه به زوق زوق و نق نق و کنایه ها و توقعات خانواده همسر و خود شخص همسر.

با عقلت تصمیم بگیر. از من به تو نصیحت