2777
2789

من فرشامو تازه خریدم نو هست . چند ماهه میزارم تو دیوار برای فروش . نصفه قیمت خرید گذاشتم هیچ کس نخواست ‌ بعد قیمت پرت میدن مثلا فرش ۶ متری ک بیرون ۱۳ میلیون هست میگن ۵ تومن میخریم ! اینام نو هستن کم پا خوردن . شما چیکار میکنین فرش قبلی رو ؟ یعنی مفت زیر قیمت رد میکنین بره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدم میره اصلا دوست ندارم چیزی که استفاده ندارم رو نگه دارم مگه بخام اتاقی جایی بندازم ولی کلا چیز بلااستفاده رو نمیزارم کنار ب امید اینکه بعدها ممکنه ب کارم بیاد 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
توی اتاق خواب ها نمیشه پهن کنی؟ یا نگه داری توی انباری برای ویلایی جایی

انباریم پر شده . لباسشویی و وسایل مختلف قبلی هم فروش نرفت گذاشتم انبار. مبل قبلیمم انقدر موند نخریدن یه تومن دادم رفت  مفت. فک نمیکنم بتونم تا ده سال دیگه هم ویلا بخرم . ببینم ابجیام میخوان پس حداقل بدم ب اونا . مفت بفروشم خیلی بدتره اخه 

فرش نو رو لوله کن بگذار کنار دیوار توی اتاق خوابت،حیفه واقعا چون کسی که توی دیوار داره دنبال فرش میگرده دستش خالیه وگرنه میره نو میخره اتفاقا فرش چندسال کار کرده توی دیوار خوب ازت میخرن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

عکسشو بده

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین