2777
2789

چن روزه معده درد شدید دارم دلپیچه و اصهال دارم چیکار کنم خوب شوم خیلی حالم بده فعلا تا چن روز دکتر نمیتونم برم

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا میکروب داری یا مسموم شدی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

استفراغ نداری.

ویروس جدید اومده.بچهام با همین علایم و استفراغ گرفتن.

دکتر داروداد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
استفراغ نداری. ویروس جدید اومده.بچهام با همین علایم و استفراغ گرفتن. دکتر داروداد

نه ولی خیلی حالت تهوع دارم سرگیجه هم دارم😭

کرونا نگرفتی؟

ن اخه اصن ن سرفع ای دارم ن تبی دارم درد معدم داره منو میکشه خیلی درد میکنه