2777
2789
عنوان

سپروهپتادین و افزایش اشتهای کودک

4490 بازدید | 12 پست

من این تاپیک را فقط برای مادرهایی که خیلی نگران وزن پایین بچشونن زدم،شایدم دوست داشته باشند این راهو هم امتحان کنند چون خودم جواب گرفتم

دختر من الان هشت سال و پنج ماهشه تا دو ماه و نیم پیش بیست و چهار کیلو بود امروز خداروشکر به سی و چهار کیلو رسید،من همه راهی رفتم هر مکملی بگید استفاده کردم قرص و شربت سپروهپتادین هم استفاده کردم چندین بار ولی هر بار چون بچه م عصبی میشد ادامه نمیدادم

تا اینکه تصمیم گرفتم از شبی نصف قرص شروع کنم 

تا بی تابیش تو روز نباشه و شب که خوابه راحتتر اون حالات را بگذرونه خلاصه صبح که بیدار میشد اشتهاش چند برابر شده بود و قبل مدرسه رفتن یه دل سیر نون و کره و چهار شیره میخورد براش تغذیه ی پر پیمون هم میذاشتم تا ظهر میخورد

خیلی سریع شروع کرد به وزنگیری بعد از چند روز که احساس کردم دیگه عصبی نمیشه نصف قرص را بجای شب صبح بهش دادم البته اشتهاش همچنان مثل روزهای اول خوبه 

دوستان قرص سیپروهپتادین یه آنتی هیستامین هست که عوارض ش همون خواب آلودگی و گاها عصبی شدن و پرخاشگریه ولی چون فوق تخصص به دختر من تو شش ماهگی شربت سیپروهپتادین داده بود بخاطر وزن خیلی پایینش من تصمیم گرفتم بهش این قرص را بدم و مداومت به خرج دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سالها سه بار راسیپ خریدم چون سیپرو داشت میگم که عصبیش میکرد بعد از دو سه بار استفاده مینداختم دور ولی اینبار قرصشو گرفتم و مداومت به خرج دادم البته روزانه مکمل های دیگه هم کنارش میدم بهش مثل ایمونیسی و مولتی ویتامین و ...

عوارض نداره؟

عوارضش همون بی تابی بود ولی بدنش عادت کرد

من یه دانش آموز دارم چندماهه بخاطر میگرن شکمی شبی نصف قرص سیپرو میخوره و عوارضی هم نداشته براش برای همین جسور شدم و سیپرو را شروع کردم

عوارضش همون بی تابی بود ولی بدنش عادت کرد من یه دانش آموز دارم چندماهه بخاطر میگرن شکمی شبی نصف قرص ...

خدا خیرت بده مرسی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دختر منم نزدیک به 9 ماهشه شربت زینک و فولیمکس فایده نداشت خیلی از نوزادی کم اشتهایی و کم خوراک. دکتر براش پرافیل نوشته چون خیلی رشدش کند پیش میره از بس بد میگن منم میترسم از عوارضش 

با سلامچند وقت بهش دادین که نتیجه گرفتید؟میخوام مدت زمان مصرفش و اینکه در طول چند ماه تغییر کرد آیا ...

دو ماهی بهش دادم

از شبی نصف قرص شروع کن برای بعضی ها بی تابی میاره

کنارش مکمل تقویتی هم بدا مثل زینک یا مولتی ویتامین 

من همون اولش جواب گرفتم و وزن گرفت به ده کیلو رسید قطع کردم چون کافی بود

اول تاپیک هم گفتم حسابی بهش می‌رسیدم و تغذیه ش باب میلش و متنوع بود