2777
2789
عنوان

بازاریابی شبکه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلاهبرداری بود که بهش مجوز نمیدادن اونم ۱۸تا و مالیات نمیداد.مثل گلدکوئیست که غیرقانونی و خارجی ...

همراه اول و ایرانسل که خودشون توی بسته های اینترنت ملت آب قاطی میکنن و نصفشو میدزدن حالا حمایت شون شده نشانه قانونی بودن این شرکت

لابد از نفیسی 😐😐😐 خدایی نمیخواید بیخیال شید؟  چجوری میتونید این محصولات آشغال رو ب مشتریا ...

نخیر

توی توضیحات گفتم اصلا محصول نیست.خدماته

مثل کدهای ussd که همه در طول روز باهاش کار میکنیم.

مثل کار ویزیت الکترونیکی

مثل اینما

همین الان e nama رو سرچ‌کنید

من فقط میدونم‌کسایی که وارد اینجور حیطه ها میشن یه عمر تو گوششون میخونن و توهم میزنن و آخرش به جایی ...

ولی من دیدم کسایی که به درآمدهای خوب رسیدن 

از پسر ۱۵ساله که توی ماه دوم کاریش ۱۰میلیون حقوق گرفت تا خانم ۸۲ساله تو این سیستم هست

از قصاب و معمار و مکانیک و ورزشکار حرفه‌ای تا معلم و استاد دانشگاه و دانشجو و.....

منو دختر داییمو پسر داییم تو این شرکتا بودیم از همه بیشتر تجربه دارم هر شرکتم‌میگه که با بقیه فرق دا ...

منم تا ندیده بودم مثل شماها فکر میکردم

ولی دیدم و صحبت کردم.درمورد حلال بودن پولش هم یه با کسی که هیئت قرآن برگزار میکنه صحبت کردم تا مطمئن بشم.فقط چون یه سری شرکتهای غیرقانونی اومدن دید مردم رو خراب کردن.و اینکه زمان زیادی از عمر اینجور کسب و کارها و قانونی شدنشون تو کشور ما نمیگذره

تو کل دنیا توی دانشگاههاشون داره تدریس میشه ولی ایران مثل همیشه عقب مانده و حتی به چشم شغل بهش نگاه نمیشه.

درضمن اینکارا هزارتا مجوزم داشته  باشه .پولش درست نیست از دروغ گفتن به مردم....کلک زدن به دست ...

مردم همه عقل دارن و قدرت اختیار

چیزی که انسان رو از باقی حیوانات جدا میکنه و اشرف مخلوقات میکنه

مردم همه عقل دارن و قدرت اختیار چیزی که انسان رو از باقی حیوانات جدا میکنه و اشرف مخلوقات میکنه

عزیزم این مدرسه  شما میری.....من مدیرشم

حتما چهارتا کتابم دادن بخونی اره؟؟🤣فلشم برات کلیپ انگیزشی ریختن🤣🤣🤣گفتن تو دفترم  اهدافتو بنویسی تاریخ بزنی🤣🤣پرزنت کنی...قرار بزاری...حتما گفتن دست ۱  ۲تو راه بندازی تیم خودتو داری🤣🤣🤣تو میشی ماژور.....حتما میرین دفترچندین ساعت جلسه ام میزارین...صحبت میکنین با زیر دست بالا سری تون؟؟؟قرارتونم داخل واتساپه...تصویری هم پرزنت میکنین؟نه🤣🤣🤣🤣🤣

حتما بهت گفتنم تو ۵ساله باز نشست میشی...هر دستت ۴۰نفر بگیری دست سوم راه میندازی  پول بیشتر،؟؟؟هر روزم میگن ارتباط سازی کن قرار پرزنت بزار اره؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا دیدی من خودم اخر این کارام😐😏

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
منم تا ندیده بودم مثل شماها فکر میکردم ولی دیدم و صحبت کردم.درمورد حلال بودن پولش هم یه با کسی که ه ...

من کاری به قانونی بودنش ندارم . من حد اقل یک سال تو اینجور شرکت ها بودم بجز من بسر دایی دختر دایی و پسر خالمم بودم زیر مجموعه هم بودیم باور کن باور کن میدونم چقدر بده روزای اول ما هم ذوق داشتیم بعد فهمیدیم اونجا ها چجور جاییه فقط ادمو مخ شویی میکنن که ادم واسه پولدار شدن تو چله زمستون روونه خیابونا بشه تا جنساشو بفروشه یا فشار میووردن تا زیر مجموعه بیاریم تا جایی که میدونم و شنیدم حتی لیدر ما الان از این کار اوده بیرون با این همه زیر مجموعه دونه دونه موهات میریزه گفتم که یادمه یه روز از بس وقت نداشتم چیزی بخورم تن مرغ گرفتم خالی خوردم با دست بعدش مریض شدم 

عه چه باحال😕
عزیزم این مدرسه  شما میری.....من مدیرشم حتما چهارتا کتابم دادن بخونی اره؟؟🤣فلشم برات کلیپ انگ ...

به خدا تمام خاطراتم اومد جلو چشام اخ دقیقا من ۶ سال پیش همه این کارو کردم زجر دنیارو کشیدم خیلی بد بود

عه چه باحال😕
عزیزم این مدرسه  شما میری.....من مدیرشم حتما چهارتا کتابم دادن بخونی اره؟؟🤣فلشم برات کلیپ انگ ...

من خودم تو این کارا نرفتم ولی میدونم همه ش دروغ محض، فقط بلدن شست و شوی مغزی بدن، چند نمونه شو دیدم که بعد چند سال هیچی نشدن فقط اسم دکتر و مشاور به دمشون بستن و خوشحالن که دکتر صداش میکنن ولی چه فایده عمری که رفته و هیچ حاصلی نداشته

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من کاری به قانونی بودنش ندارم . من حد اقل یک سال تو اینجور شرکت ها بودم بجز من بسر دایی دختر دایی و ...

اگر اون کار رو بعنوان شغل قبول میکردید براتون عذاب آور نبود و اجباری توش نمیدیدین.ضمن اینکه من گفتم این شرکت محصولی نداره که شما بخواید بخرید و بفروشید.خدمات محوره.شما e nama رو جستجو کنید این سایت پر بازدید برای این شرکته.شما کافه مرسانا در لاهیجان رو سرچ کنید مربوط به مدیرعامل شرکته.شما سایت خبری ریال نیوز و روزنامه اقتصادروز رو سرچ کنید در مورد پاتلاگی که قراره ۳روز در کافه مرسانا برگزار بشه نوشته.

پس مطمئنا اگر قانونی نبود یا نمیشد این همه آدم کار نمیکردن و موفق نمیشدن حتی کسی که نابیناهست و کسی که کر و لال هست هم تونستن پس ما که سالمیم چرا نتونیم...

مطمئنا اونجایی که شما کار میکردید یا کار تیمیشون خول نبود یا آموزشهاشون...

من خودم تو این کارا نرفتم ولی میدونم همه ش دروغ محض، فقط بلدن شست و شوی مغزی بدن، چند نمونه شو دیدم ...

شستشوی مغزی در جهت خوب باشه کجاش بده؟؟؟؟

اگر دروغ بود دولت مجوز نمیداد.چندسال چندنفرو نمیفرستاد کشورهای اروپایی تحقیق در مورد این شغل

اینکه چیزهایی که تو ۱۲سال مدرسه و ۴ یا ۶سال دانشگاه هیچکی نگفت رو میگن بده؟؟؟

اینکه دارن نیروی جاذبه کائنات رو یادت میندازن بده؟؟؟

اونم با دلیل و مدرک