2777
2789
عنوان

بازاریابی شبکه‌ای

3424 بازدید | 28 پست

سلام

خانومای علاقمند به شغل فوق العاده و پردرآمد نتورک یا همون بازاریابی شبکه ای پیام بدن

ولی تو شرکتی که با بقیه شرکتها مثل بیز و بادران متفاوته.نیازی به خرید هرماه محصول نیست.چون شرکت خدمات الکترونیک ارائه میده که موردنیازه هرکسب و کاری هست.فقط ۱بار برای همیشه خرید انجام میدید که ابزار کارتون حساب میشه و فعالیتتون رو شروع میکنید.و یک تفاوت دیگه اینکه مثل بقیه شرکتها فقط پورسانت نمیده.از شرکت سهام تعلق میگیره که آخر هرماه معادل ارزش ریالی هرسهم برای هرکسی پرداخت میشه.

البته که الان تو موقعیتی نیستیم که بتونیم شغل موردعلاقه‌ای انتخاب کنیم و انجامش بدیم

فقط باید یه کاری کرد که از این طریق با صبر و تلاش میشه به درآمد غیرمنطقی رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمشو به جای شرکتهای هرمی میگید بازار یابی شبکه ای که معلوم نشه کلاهبرداریه اینجور شرکتها خیلی وقته ...

اگه کلاهبرداری بود که بهش مجوز نمیدادن اونم ۱۸تا و مالیات نمیداد.مثل گلدکوئیست که غیرقانونی و خارجی بود و باعث خروج ارز شد و مالیاتی هم‌نمیداد.الان واسه دستگاه پوز مالیات میگیرن غیرقانونیه؟کلاهبرداریه؟اگر قانونی نباشه دولت مالیات نمیگیره.از بابت قانونی بودن خیالتون ۱۰۰۰درصد راحت.اگر کلاهبرداری بود اپراتورهای بزرگ کشور همراه اول و ایرانسل پشتیبانیش نمیکردن

اره همه میگن این فرق داره ولی لخرش همونه😂

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
اگه کلاهبرداری بود که بهش مجوز نمیدادن اونم ۱۸تا و مالیات نمیداد.مثل گلدکوئیست که غیرقانونی و خارجی ...

🤣🤣🤣🤣🤣حکایت  شرکت آرتان لایفه حتما....

خانوما  همش  یک چیزه...

بیز

بادران

گلدیس

نفیس

همه اش یک اشغال 

منتها جدیدن  بهت محصول ارایشی بهداشتی نمیدن....کارت تخفیف میدن...که به درد ......خانواده محترم خودشون میخوره😒

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
اگه کلاهبرداری بود که بهش مجوز نمیدادن اونم ۱۸تا و مالیات نمیداد.مثل گلدکوئیست که غیرقانونی و خارجی ...

@نی_نی_یار_شب  

مگر تبلیغات  ممنوع نیست؟

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

ببین تا مثل من از استرسو بی خوابی کچل نشدی از این کار بیا بیرون قبلا هم‌گفتم من سر این کار خیلی سختی کشیدم یادم که میاد میگم خداروشکر که گذشت . فکر کن جلسه های مخ شویی . فروختن وسایلا تو سرما. نداشتن وقت برای خودن یه غذا . پول پرست شدن. فشار برای اووردن زیر مجموعه

عه چه باحال😕

و اگر کلاهبرداری نبود همون شرکت های ایرانسل و همراه اول حمایت خودشونو علنی میکردن و نیازی به تبلیغ شما تو نینی سایت نبود عزیزم

نیلا دختر ناز من

من فقط میدونم‌کسایی که وارد اینجور حیطه ها میشن یه عمر تو گوششون میخونن و توهم میزنن و آخرش به جایی نمیرسن، یه دوستم چندین سال که تو همین کاراست ولی بعد چند سال حتی ماشینم نداره، مجرده و هزینه های زندگی به گردنش نیست

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

درضمن اینکارا هزارتا مجوزم داشته  باشه

.پولش درست نیست

از دروغ گفتن به مردم....کلک زدن به دست میاد