2777
2789

خیلی راحت میدن نهاییارو کتاب و بخونی قشنگ کامل میشی

به سختیش دو میدم از ده

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت میدن نهاییارو کتاب و بخونی قشنگ کامل میشی به سختیش دو میدم از ده

مرسییییی

اخه مثلن معلما ک سوالارو میگن ک مثلا اینا سوالای نهایی بودن ب نظر خیلی سخ میان.............

نمد واقعا

ت معدلت شد چن؟

تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی          وزن فعلی:65.7             هدف:50
فعلن که من فقط تا حالا، پیام ها، فارسی، و دفاعی دادم، شنبه هم ریاضیه موندم چیکار کنم فقط افسردگی گرف ...

مگ امتحانا نهایی نهم فق نوبت دو نیس؟

اینارو مگ معلماتون نمیدن؟!

مرسییییی اخه مثلن معلما ک سوالارو میگن ک مثلا اینا سوالای نهایی بودن ب نظر خیلی سخ میان............ ...

نه باابا اصلا سخت نمیدن نهاییا خیییلی راحت تر از کلاسیاس میگن ک بترسین بخونین(البته بخون)😁

معدلم یادمه نوزده و خورده ای شد با اینکه اونسال انلاین بودیم

خییلی راحته نهاییا اصلا استرس نداشته باش حتی معدلت بیس میشه یه راحتی

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
نه باابا اصلا سخت نمیدن نهاییا خیییلی راحت تر از کلاسیاس میگن ک بترسین بخونین(البته بخون)😁 معدلم ی ...

اخه من الان معدل پارسالم شد 19.93 قول دادم ب خدم امسال بیشتر شم اما با وجود دفاعی حس میکنم گند میزنم امسال.سوالا امادگی دفاعیش سخ بود ن؟

اخه من الان معدل پارسالم شد 19.93 قول دادم ب خدم امسال بیشتر شم اما با وجود دفاعی حس میکنم گند میزنم ...

من سر امتحان دفاعی اشتباهی یه امتحان دیگه خونده بودم😂😂رفتم دیدم همه دفاعی دستشونه خشکم زد

فک میکردم صفر میشم

ولی شدم ۱۸ و نیم ینی کامل شدم بعدش اشتباه تصحیح شده بود

انقد راحته ها

بخدا فقط بچه هارو میترسونن هیچی نیست راحت راحته

مشخصه زرنگی به راحتی میتونی معدلت و بیس کنی فقط بی استرس برو جلو

من سر امتحان دفاعی اشتباهی یه امتحان دیگه خونده بودم😂😂رفتم دیدم همه دفاعی دستشونه خشکم زد فک میکر ...

مرسیییییی 

واااعیییییی جدااااااا!؟چ بدددددد

افرییینننننن ولی خب میدونی من حفظیام افتضاحه بیشتر حس میکنم علوم و ریاضیم خوبع

مثلن امتحان نوبت یک دفاعی ک داده بودیم معلممون از جاهایی ک اصن میگفتیم مهم نیس سوال داده بود هر سوالم نزدیک ب 1 یا 1.5 نمره داش من فک کنم زیر 18 شم...........بخاطر همین میترسممم!

الان کلاس چندمی!؟

مرسیییییی  واااعیییییی جدااااااا!؟چ بدددددد افرییینننننن ولی خب میدونی من حفظیام افتضاحه بیشت ...

عزیزززززم انقد نهایی و راحت میدن باورت نمیشه خودتم

من یازدهم تجربیم منم همینطور حفظیارو یکم لنگ میزدم

ولی درس میشه.اصلا نگران نباش

عزیزززززم انقد نهایی و راحت میدن باورت نمیشه خودتم من یازدهم تجربیم منم همینطور حفظیارو یکم لنگ میز ...

ب سلامتی

مرسیییییییی خیلی بم کمک کردی  

بدرخشی و موفق باشی