2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی باشوهرمعتاد

382 بازدید | 51 پست

سلام دوستان بعدمدتها اومدم حرف بزنم همسرم اعتیادبه شیشه داره و نزدیک سه ساله اول گردن نگرفت بعد که گردن گرفت گفت میدم کمپ رفت موند بیرون ازخونه کارتون خوابی کرد که گرفتن بردنش کمپ اجباری و بمن زنگ زد که گرفتنش بعداز ۲۵روزبیرون موندن بعداینکه سه ماه کمپ بود رفتم اوردمش با نامه دادگستری من تو این مدت که نبود گفتم پشیمون شده گریه هاش و حالش میدیدم هرکارکردم خونه و محل زندگیمون عوض کردم خودم سرکاررفتم تااومد که گفت توکمپ شربت میخورده رفتیم پیش روانپزشک که ترک کنه ولی نکرد و دوباره شروع کرد شیشه مصرف کرد بعدباهاش حرف زدم بریم کنگره که رفتیم و بعد یماه نمیدونم چیکارکرد که دیگه اونجام داروشو قطع کردن الان ۵ماهه کلا خرج زندگی باخودمه ی پسر۴ساله دارم که خونه مامانم میمونه واقعا کم اوردم شونه هام خم شده خلاصه وار اتفاقای زندگیم گفتم ممنون میشم کمک کنید چیکارکنم بخدا موندم  بیک دوراهی

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر امیدی نیست ترکش کن و برو.گاهی وقتها تنها راهی که باقی میمونه جدایی هست.

به ته خط رسیدم مثل دکترا که قطع امید میکنن الان تو اون شرایطم

عزیزم اگرقصدطلاق داری که باوجوداین شرایط حق داری کمی دیگه هم بهش فرصت بده خیلی جدی بگواگرترک نکنی دیگه نه من نه تو برای همیشه منونمیبینی ببین چیکارمیکنه تاثیری روش میزاره یانه

وقتی خودت خرج و دخلتو درمیاری اون بی خاصیتو میخوایی چیکار؟ به فکر آینده بچت باش که اگه بمونی اونم خ ...

دقیقا فکر اینده اونم دارم دیونه میشم