2777
2789
واااا یعنی انقدررر جون بچت برات بی اهمیته

ربطی ب بی اهمیت بودن نداره گل

این فشار روانی ک مجازی ب بچه ها وارد کرد کرونا نکرد

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه مدرسه اى ندارم ولي اگر بچه داري و كروناى خطرناك اومده باشه نميترسي كه بچتو بفرستي مدرسه؟؟

ببین گلم حدود ۹۰ درصد افراد دچار کرونا شدن

اینم هم مثل همون

بالا گفتم مجازی ب شدت افتضاحه

يعني ميگي ساختگيه؟😓

فعلا ماسک رو جدی بگیرید بزنید ولی مثل دوران کرونا خودتون رو خفه نکنید با حساسیت های الکی .

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
چه فشار روحی بابا ،الان خوبه از اول مهر مریضن نمیتونن درس بخونن

بچه های منم نریض شدن تاپیک هم زدم

ولی نمیشه جلوی بیماری هارو گرفت ک

شانس گندم اونروزی بچه هامو بردم پیش کسی ک ابله مرغون داشت بگیرن،نگرفتن ،الان ۳ هفته س :///

وااا شما نوبری والا

ن عزیزم،تجربه های بدی داشتم

ابله مرغون گرفتم ۱۷ سالگی ک برام عوارض بدی داشت تاالان ک ۳۰ سالمه، سن کمتر عوارض کمتر

ودرمورد بیماری های ویروسی، ب جز ماسک چیز دیگری کمک‌نمیکنه

ن عزیزم،تجربه های بدی داشتم ابله مرغون گرفتم ۱۷ سالگی ک برام عوارض بدی داشت تاالان ک ۳۰ سالمه، سن ک ...

کرونا در جاهای بسته مثل کلاس و جاهایی که بچه ها کنار هم نشستن از ماسکم رد میشه،ویروسای دیگه عوارض ندارن انا کرونا تا دوسال عوارض داره،چند روز پیش خانمی بچه ۶ سالشو از دست داده بود مدتی بعد از خوب شدن پسرش عوارض کرونا کبدشو کلیه هاشو از کار انداخته بود،بچه سالمو سر حال یهو فوت شد عوارض داره عوارض