2777
2789
عنوان

بچه دومم باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 44 پست

مبار‌ک باشه به سلامتی زایمان کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نمیخوام هویتم رو بشه برای همین سن بچه اولمو نمیگم ولی فاصله سنیشون مناسبه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

مبارکه بزاربیاد باهم‌بخندن بازی کنن انقدر کیف کنی...تازه بعد  بچه دوم آدم میفهمه مادری یعنی چی؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
عزیزم چند وقته اقدامی آزمایش رفتی 

۶ ماهه بله رفتم

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
عزیزم خدا هر چی هر زمان بخواد اتفاق میوفته الهی زودتر به حق پنج تن باردار بشید و دامنتون سبز بشه

مرسی گلم بخاطرسنم بیشترنگرانم ومیخوام زودتربشه تاخدایی ناکرده بچم طوریش نباشه بخاطرسنم

مبارکه بزاربیاد باهم‌بخندن بازی کنن انقدر کیف کنی...تازه بعد  بچه دوم آدم میفهمه مادری یعنی چی؟

اره والا بچه اولم نفهمیدم کی انقدر بزرگ شد 

بچه ها نمیخوام هویتم رو بشه برای همین سن بچه اولمو نمیگم ولی فاصله سنیشون مناسبه

دوست نداری نگو ولی فک نمیکنم با گفتن سن بچه هویت کسی مشخص بشه. اسم من فهیمه است و پسرم دو سال و دو ماه و ۲۹ روزشه. کسی اگه منو شناخت اعلام کنه

مبارک باشه انشالله بسلامتی بغل بگیری

سلام خوبین؟ یکی از آشناهامون پایانامش در خصوص سلامت زنانه. اگر این پرسشنامه رو چند دقیقه وقت بذارید جواب دید یا اگر کسی رو می‌شناسید واسش ارسال کنید ممنون میشم.
لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv

اره والا بچه اولم نفهمیدم کی انقدر بزرگ شد 

سلام خوبین؟ یکی از آشناهامون پایانامش در خصوص سلامت زنانه. اگر این پرسشنامه رو چند دقیقه وقت بذارید جواب دید یا اگر کسی رو می‌شناسید واسش ارسال کنید ممنون میشم.
لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv