2777
2789

راسته که میگن بچه رفلاکسی تپل نمیشه ؟😢

دخترم بیومیل ای آر میخوره ، ماه اول ۹۰۰ گرم وزن کرفته بنظرتون خوبه ؟ خیلی ریزه ، خیلی ناراحتم

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
۹۰۰ گرم عالیه  بیومیل ای ار هم شیر رژیمی نیست فقط ضد رفلاکسه غلیظه که بچه بالا نیاره

یعنی همین شیرو خوب بخوره تپلی میشه؟ 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همین شیرو خوب بخوره تپلی میشه؟ 

دیگه میخوای چقدر تپل بشه ؟ بچه ماهی ۶۰۰ گرم بیشتر رشد نمیکنه روزی ۲۵ گرم 

چاقی بیش از حد در بزرگسالی بیاری قند و چربی ایجاد میکنه

بله دخترمن وزن تولدش ۴۱۰۰ بدبعدازیه ماهکیش رفلاکسش شروع شد مدام دستش رامیبرد طرف دهنش شیررابحالت پنیرک برمیگردون بینیش کاههی اوقات گرفته میشد درست شیرنمیخورد‌خیلی نق میزموقع شیرخوردن وزن‌ نمیگرف اصلا دوماهگی بزوز۵۷۰۰ بودبااینکه وزن تولدش بالابودچهارماهکی غذای کمکی شروع کردم بعدش بهترشد

خدایاسپاس گذارم  
پسر من هم رفلاکس داشت هم آلرژی از نوع وحشتناکشولی خب کنترلش کردم با شیر رژیمی و خداروشکر تا الان که ...

خدا روشکر عزیزم ، شیر خشک چی میخوزد

دیگه میخوای چقدر تپل بشه ؟ بچه ماهی ۶۰۰ گرم بیشتر رشد نمیکنه روزی ۲۵ گرم  چاقی بیش از حد در بز ...

آخه میگن بچه رفلاکسی سه ماه ب بعد وزنگیریش کم و کمتر میشه ، زیر سه ماه خوبه

آخه میگن بچه رفلاکسی سه ماه ب بعد وزنگیریش کم و کمتر میشه ، زیر سه ماه خوبه

آره و اینکه چهارماهگی اوج رفلاکسه چون دمر میفته غلت میزنه ب معده اش فشار میاد

یکم ک بزرگتر شد همیشه تو کریر بذار ک زیاد دمر نشه

بتونه بشینه بهتر میشه

معده اشم زیاد پر نکن حجم کم بده در وعده های بیشتر

baran هستم کاربر قدیمیه سال ۹۸😍
بله دخترمن وزن تولدش ۴۱۰۰ بدبعدازیه ماهکیش رفلاکسش شروع شد مدام دستش رامیبرد طرف دهنش شیررابحالت پنی ...

دختر منم چار کیلو دنیا آمد خیر سرم، خوشحال بودم ک این یکی بهتر از خواهراشه درشت دنیا آمده ، از شانس بد رفلاکسیه

آره و اینکه چهارماهگی اوج رفلاکسه چون دمر میفته غلت میزنه ب معده اش فشار میاد یکم ک بزرگتر شد همیشه ...

ان شاءالله حتما ، ممنونم

دختر منم چار کیلو دنیا آمد خیر سرم، خوشحال بودم ک این یکی بهتر از خواهراشه درشت دنیا آمده ، از شانس ...

بله رفلاکس خیلی بده داروهم مصرف کردبی فایده بود مجبورشدم چهارماهگی غذای کمکی بدم بعدشش ماه بهترمیشه نگران نباشیدالان ۳ سالشه ۱۵کیلوعه

خدایاسپاس گذارم