2789

سلام بچها 

برای تیرگی بدن میدونید باید چیکار کنم؟الفا هیدروکسی اسید چطوره؟لایه برداری کنم کرم بزنم. سفید اب بکشم  لیزر رفع تیرگی برم. چ کنم؟   بعد بچها من. یروز در میون یا هرروز حموم میرم لباسامم تمیزه. ولی نمیدونم. چرا پشت کمرم. ی تیکه هاییش تیره. شده  نسبت ب بقیه جاها .کاری میدونید ک کمکم کنه؟😙

فقط و فقط لیزر

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لیزری یکم‌توضیح میدین؟

اگر تیرگی بیکینی فقط داری

با لیزر موی زائد کاملا رنگ پوستت اوکی میشه

ولی اگر تیرگی نواحی دیگه مثل سر آرنج و زانو منظورته فقط لیزر رفع تیرگی جواب مید6

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.