2777
2789
عنوان

شوهرم شبا دیر میاد خونه🥺

450 بازدید | 20 پست

سلام، شوهرم مغازه داره 

همیشه شب ساعت 11 تعطیل میکنه میاد

حالا چند شبه دیر میاد خونه، هر دفعه هم زنگ میزنم میگه یکم کار دارم میام حالا، منم با یک بچه دوماهه تو این سرما نمیتونستم که برم ببینم چرا دیر میکنه، تا دیشب به برادرشوهرم گفتم منو ببر مغازه علی کارش دارم وقتی رفتم دیدم بله اقا یک پلی استیشن داره نشسته اونجا پای بازی 😑 خیلی حرصم گرفته بود تا اون موقع شب منو بچه رو تنها میذاره بعد خودش بیخیال پای سرگرمیشه

سریع هم خودشو جمع جور کرد چرا اومدی داشتم میومدم وفلان

چیکار کنم این عادت دیگه از سرش بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر 

ترسوندیمون دختر   

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بگو بیا خونه بازی کن حداقل عجب بیخیال

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بازم جای شکرش باقیه که فقط پلی استیشن بوده!!!!

بگو بیاره خونه بازی کنه😑😑😑

حتما بچتون آروم و ساکته که نیازی نمیبینه بیاد خونه کمک شما 

آره؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷