2777
2789
عنوان

راه حل فراموشی عشق اول زندگی

775 بازدید | 11 پست

یه مدت فراموشش کردم حتی دیگه بهش فکر نمی‌کردم اما الان یه ماهه که نمیتونم از کلم بندازمش بیرون

خوابشو میبینم همش

بدجور اذیتم کرد نمیتونه دلم ببخشتش

من میرسم به رویاهام🪐😇
رک بهت بگم زور نزن از ذهن ادم پاک نمیشه مگه اینکه الزایمر بگیری

من ی سوال دارم

چرا آدم باید خواب کسی رو ببینه که یه لا*شی بیش نبوده(عذرمیخوام)

وقتی خودم میدونم دخترباز بود . بعد از کات مهرش از دلم رفت

بهش فکر هن‌نمیکنم

اما هنوز خوابشو میبینم 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی سوال دارم چرا آدم باید خواب کسی رو ببینه که یه لا*شی بیش نبوده(عذرمیخوام) وقتی خودم میدونم دخ ...

چون دل منطق نمیشناسه اگه میشناخت بعد اینکه فهمید لاشیه بازم به دوست داشتنش ادامه نمیداد عین همین جریان برای خودمم اتفاق افتاده ادمی که هیچ عیب و ایرادی نداره معلومه دوس داشتنش راحته اساسا اون عشقی عشقه که فردو اونجوری که هست بپذیری و الا همه بلدن عاشق یه ادم همچی تموم بشن

هیچ چیز قوی تر از مهربانی نیست🙂🍃...
چون دل منطق نمیشناسه اگه میشناخت بعد اینکه فهمید لاشیه بازم به دوست داشتنش ادامه نمیداد عین همین جری ...

یه آدم همه چی تموم نبود 

نه درآمد آنچنانی ‌. چهره متوسط رو به خوب.  هیکل عادی

فقط خوب بلد بود به دل هر نفر چطور نفوذ کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
یه آدم همه چی تموم نبود  نه درآمد آنچنانی ‌. چهره متوسط رو به خوب.  هیکل عادی فقط خوب بل ...

ادم وقتی عاشق کسی میشه اونو همه چی تموم میبینه حالا میخواد بیخود ترین ادم رو زمین باشه خاصیت عشق اینه

ادم وقتی عاشق کسی میشه اونو همه چی تموم میبینه حالا میخواد بیخود ترین ادم رو زمین باشه خاصیت عشق این ...

عاشق نبودم اگه بودم یعداز کات له له میزدم واسش

دیگه اهمیت نمیدم 

بهش عادت کرده بودم

عاشق نبودم اگه بودم یعداز کات له له میزدم واسش دیگه اهمیت نمیدم  بهش عادت کرده بودم

ربطی نداره تو ممکنه عمیقا یکیو دوست داشته باشی ولی اصلا نخوای بری سمتش یا براش لهله نزنی

ربطی نداره تو ممکنه عمیقا یکیو دوست داشته باشی ولی اصلا نخوای بری سمتش یا براش لهله نزنی

همدیگرو میبینیم محل کار .

پشیمونه 

اهمیتی نداره واسم

عشق چیزی نیست به راحتی ازش دل بکنی

خب اگه دل کندی چرا خوابشو میبینی؟

مشاورم میگفت طبیعیه .

ناخودآگاهت هدفش اینه با این خواب دلتنگیت رو کم کنه

مشاورم میگفت طبیعیه . ناخودآگاهت هدفش اینه با این خواب دلتنگیت رو کم کنه

خب همون دلتنگی نشونه علاقست کاش میشد منم خواب میدیدم بنظرم خودش یه کمکه برا فراموشی