2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم که میخوام جدا شم؟

377 بازدید | 15 پست

چهار ماهه با هم داریم آشنا میشیم قصدمون جدی بود. یه بار بهش گفتم حسی بهت ندارم و جدا بشیم. نمیدونم چرا دلم تنگ شد و دوباره بهش پیام دادم که نه دوستت دارم. الان دوباره حس میکنم اون عشقی که باید وجود نداره بینمون ولی نمیدونم چیکار کنم، چی بهش بگم که اذیت نشه🤦🏻‍♀️ از طرفی دوستای خودم میگن به هم نمیاین، دوستای مشترکمونم با من از وقتی ما آشنا شدیم تقریبا قطع ارتباط کردن که منو بیشتر مردد کرده تو رابطه🤦🏻‍♀️

اول تکلیفتو با خودت معلوم کن بعد اون بیچاره رو درگیر رفتن یا موندن کن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف این و اون رو ول کن،ب دلت رجوع کن اگ واقعا دوس داری تا وقتی پیر میشی کنارت باشع ک هیچ

اگر ن، بش بگو بت علاقع ندارم و تو حقته با کسی باشی ک دوستت داره

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
حرف این و اون رو ول کن،ب دلت رجوع کن اگ واقعا دوس داری تا وقتی پیر میشی کنارت باشع ک هیچ اگر ن، بش ...

نمی‌دونم.. وقتی باهاش حرف میزنم دوستش دارم ولی وقتی عاقلانه فک میکنم حس میکنم طرز فکرمون در مورد همه چیز یکم متفاوته، آدمایی هستن که خیلی بیشتر میفهمن منو

نمی‌دونم.. وقتی باهاش حرف میزنم دوستش دارم ولی وقتی عاقلانه فک میکنم حس میکنم طرز فکرمون در مورد همه ...

خب چرا باش اینهمه مدت ادامه دادی اگ کسایی بودن ک تورو بهتر میفهمیدن؟؟؟ ۴سال خودش ی عمره

اوهوم. نمیدونم والا همش به خودم میگم خدا منو نمی بخشه اگه اذیتش کنم.

اینک دوسش نداشته باشی و اون از ته دل عاشقت شه بدترین اذیت و ظلمه