2777
2789

میاین بگین ب منم؟

من هر روز تا ۳ سر کارم بعدم ک میام جنازه.. از ۵ صب بیدارم.

دخترمم تا شب نمیذاره ک بخوابم. البته دخترمم بخوابه من دیگه عادت ندارم ولی انقد لش و خسته ام ک حوصله کاریو ندارم...

شما میاین یکم از برنامه هاتون بگین بلکه متم تنبیه شدم

فكر كنم ك اينجور ادما زياد اهل نشستن و فكر و خيال نيستن بجاش بلند ميشن ب كاراشون ميرسن

و اينكه جون دارن

من تنبل و بي جونم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بچه ندارن .یا میری خوتش زود سر دستی تمیز میکنه یا وسواس داره .من با کمک شوهرم تمیز خدا خیرش بده اگ ب من بود دست تنها ک نمیشد .بجه میریزه میپاشه از صبح تا شب منم دیگ نا ندارم .جارو کشیدن کلی باشوهرم 😍 ففط غذا با منه .ظرف هم‌ک کمک همیم .ریخت و پاش بچه هم‌همینجور کمکی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

و اينكه ب شاغل و خانه دار بودنم ربط نداره در ادامه حرفام

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من هیچ وقت وسایل اضافه نگه نمیدارم چیزی که براش جا ندارم رو رد میکنم بره 

برنامه هفتگی هم خیلی خوبه کلا یکی دوساعت وقت بزاری تموم میشه

مثلا یه روز کشو ها یه روز یخچال یه روز گاز و .... 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
من مجردم كارم ساعتش دست خودمه  يه حيون خونگي هم دارم  خونمم هميشه تميزه 😬

بعد كلا مدلم از اول اينطوري بود روزانه سرويس ميشورم بعد هر حموم كه معملا يه روز درميون ميره اسكاچ و فرچه نزديك رو حوله خشك كن هست سطحي تميز ميكنم 

تو خونه هم مدام جارو شارژي روشن يعني راه ميرم همراه منه😆