2777
2789
عنوان

چطوری میشه ک خونه های بعضیا همیشه مرتبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 80 پست
هوشمند چطوريه

از اينايي كه ساعت ميدي يا تنظيم ميكني كل روز خودش در حال گردشه تو خونه و تميز ميكنه 

خواهرم تو جهازش يادم نمياد ولي چيزي حدود ٣٠خريد الانم قيمت به قيمت هست ولي در كل گرونه 

دوربينم داره ميتوني به اي پي دوربين وصل بشي خونتو هم كنترل كني

ای بابا بخدا میگیا یا بچه نداری یا اگر داری آرومه من یه کشورا میچینم میرم سراغ بعدی دخترم اولیو دوبا ...

بخدا دارم عزیزم شیطون لجبازشم دارم 😂 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اينايي كه ساعت ميدي يا تنظيم ميكني كل روز خودش در حال گردشه تو خونه و تميز ميكنه  خواهرم تو ...

عه چ جالب

ب در ديوار پس نميخوره با دوربين ميبينه؟ از جارو برقي كشيدن متنفرم

فقط جارو دستي بلند ك تو اشپزخونه ميكشم حوصلش دارم هر روز جارو ميكنم اشپزخونه

حتي سالن كثيف بشه با همين جارو دستي ترجيح ميدم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عه چ جالب ب در ديوار پس نميخوره با دوربين ميبينه؟ از جارو برقي كشيدن متنفرم فقط جارو دستي بلند ك ت ...

نه اصلا هوشمنده ديگه مانع رو رد ميكنه 

اره صداي جارو برقي و سنگينيش ادمو ديوانه ميكنه 

منكه هفته اي يبار جاروبرقي اساسي ميكشم اگرم نكشم نيازي نيست چون جارو شارژي هميشه دستمه 

منم دوتا بچه کوچیک دارم و خونه م هم بزرگه اما اکثرا تمیز و مرتبه یه روفرشی انداختم بچه ها فقط روی اون حق دارن چیزی بخورن بعد از خوردنشون میبرم خالی میکنم .ولی خونه رو خیلی بهم میریزن باید دائم جمع کنم پسر کوچیکم یک سالشه و نوپا به همه چی دست میزنه جای دستش میمونه همش باید تمیز کنم کابینتا رو خالی میکنه باید جمع کنم ولی دیگه تنها موقع استراحتم موقعیه که به پسرم شیر میدم.البته الان که شبا بلنده یعد شام که ظرفا رو بشورم و گاز و آشپزخونه رو تمیز کنم فرصت هست با همسر و بچه ها میشینیم فیلم میبینیم.آخر شبم قبل خوابیدن مجددا کل خونه رو مرتب میکنم.