2821
2789

تو یه ساختمونیم خیلی دخالت میکنن و همه هواسشون به ماست ک کی میریم بیرون کی میاییم خدانکنه من تنهایی برم بیرون پدرشوهرم بفهمه یه داستانی داریم

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
تو یه ساختمونیم خیلی دخالت میکنن و همه هواسشون به ماست ک کی میریم بیرون کی میاییم خدانکنه من تنهایی ...

چرا باید دخالت کنن مشکل از شماست یا شوهرتون این وسط یکی رو داده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلشون مخاد همش براش کارکنی تیک فحش میدن یا خواهر شوهر چن ماه باشوهرجونش میاد خونه فقط فکرخوردن حامله باشی منتظرن بری براشون کارکنی منم ریدم روشون باهاشون قهرم صدسال سیاه نمیخام ببینمشون

من چندوقت یبار میرم چند روز میمونم نمیتونم تحمل کنم دیگه چه برسه برم. زندگی کنم باهاشون

ازشون چقد دور هستین من یه جا خوندم اگه رفتین خونتون دور بود حداقل دو روز بمونین یعنی بد رفتارن 

من چندوقت یبار میرم چند روز میمونم نمیتونم تحمل کنم دیگه چه برسه برم. زندگی کنم باهاشون

فکراینه فقط کار کنی کار کار کار خواهرشوها بااون هیکل فیل شون روی مبلن ماک استخونیم باید کارکنیم 

فکراینه فقط کار کنی کار کار کار خواهرشوها بااون هیکل فیل شون روی مبلن ماک استخونیم باید کارکنیم  ...

ولی وقتی خونه پدرشوهرتی اول وظیفه  دخترای خونه هست کار کنن اگه نبود عروس 

ازشون چقد دور هستین من یه جا خوندم اگه رفتین خونتون دور بود حداقل دو روز بمونین یعنی بد رفتارن 

نه مهربونن اتفاقا. ولی یه سری کارا میکنن ک رو مخمه. یا خیلی تو مساله بچم دخالت میکنن نظر میدن بدم میاد 

ولی وقتی خونه پدرشوهرتی اول وظیفه  دخترای خونه هست کار کنن اگه نبود عروس

ن بالا میشینم بازم میان توی حیاط اتاق مواد میکشن خونه شون خونه شیک ورداشتن ببینی فقط مفت میخورن هیکلشونو ببینی من یه پاشون میشم