2777
2789
عنوان

۳ تا ساندویج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 142 پست
متوسط بود  ولی تا خرخره پرکردم از مخلفات😓

ببین اگه نزدیک خونه تون پارک هست هر وقت هوا دیدی اونقدر سرد نیست برو اونجا یه سری وسایل داره با همه شون ورزش کن میوه و ابم ببر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین ساندویچ گنده ها؟!

قبل از ورزش اگه چیزی نخوری بدنت خالی میکنه دست و پات میلرزه

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
نوش جونتون ک خوردین ، عیبی نداره . سعی کنید نیم ساعت قبل غذا آب استفاده کنید حتما و پیشنهاد میکنم ...

ممنون از راهنمایت عزیزم😘

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

چ باحال تعریف کردی😂😂😂😂

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
وووی من جای تو عذاب وجدان گرفتم.۳تا.ببین معدت گشاد شده ۱هفته کم بخور معدت جمع میشه

😢یه هفتهههه😩

نمیرم یوخت؟😢

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون