بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حس ششمی نیستما فقط میخام بدونم چقد اشتبا یا درست میگم...قدت بلنده متوسط رو ب چاق مو مشکی جدی 🌚🙏🏻
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
پوستت سفیده... موهات نصف پایین رنگ نصف بالا موی خودته... قدتم متوسطه
حس ششمی نیستم گفتم ببینم درسته یا نه😂
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
رنگ پوستمو اشتباه گفتی موهامو اره نصفه است و قدمم بلنده
پس نصفه کار میکنه
بچتم بگم دختره پنجاه پنجاهه😍🤕
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
عزیرم چرا دوستی لغو کردین نمیخواین برام اون کشف مطلب در خواب بزنید اگه راصی نیستین مزاحمتون نشم بازیم من به همه فرستادم هر کی خواست قبول کرد هر کی خواست نکرد ،همه دلخوشیم اون بازی بود وگرنه داشتم مینوشتم عیب نداره عزیرم باشه یا شما راجبم بد فکر کردی بازی گفتم فک کردی کلاه بردارم الان کل ایران اون بازی میکنن از تاپیکام دو تا تاپیک اخرم ببین وصع زندگیم اصلا خوب نیس ،من فقط از شما اون خواب میخوام غلط کردم خواستم ازتون که بیاین به بازیم چون یسری از دوستام نی نی سایت ازم خواستن گفتم منم از دوستام بخوام شاید قبول کنن ،فک نمیکردم همچین چیزی راجبم فک کنید
تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏