دوشب پیش فهمیدم باخانمی چت کرده .اون گفت دست ازسرم بردار.از اونروز ازش متنفرم. روزی ده بار دعوامونه.صبحی بهش گفتم ازت بدم میاد .حالموبهم میزنی.چکارکنم؟نمیدونم خیلی تنبیهش کنم یانه بعضیااینجامیگفتن زیاد سخت بگیری قبهش میریزه
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!
🥲دلم شده سنگ نه میخندم نه حرف میزنم.لمسم انگار .نمیدونم چکارکنم حالم خوبشه
عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم
اما من خودم به شخصهه اگه خیانت ببینم متقابلا اینکارو میکنم چون کلا تو زندگیم همینطورم با هرکس دقیقا مثل خودش رفتارمیکنم طبق شناختی که از خودم دارم تلافی میکنم اما شما اینکارو نکن با خانوادش درمیون بزار همراه با مدرک
چن دقیقه پیش در مورد همین صحبت های زن و مرد حرف زدیم و خیلی روشنفکر بودن اونا بیان نظر بدن من میخونم ...
نظرشماچیه چطورباهاش برخوردکنم؟تکرارنکنه
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!
خانومه به شوهرم پیام زد.اسش رودیدم.گف دست ازسرم بردار از فکرم بیا بیییرونن
یعنی اون خانمه به شوهرت گفته دست از سرم بر دار؟؟
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم شرایط شما پیش اومد سه ماه پیش بدون چون چرا مهریه نفقه اجرا
جداشدین؟ فقط اس زده بود یا حضوری دیده بودش؟
عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم اما من خودم به شخصهه اگه خیانت ببینم متقابلا اینکارو میکنم چون کلا ...
تو تاپیک قبلی گفتم به مادرش بگم همه گفتن نهههه حرف زندگیتو بیرون نبر .خودشم مثل مرگ میترسه مادرش بفهمه کلی التماس کردنگوو
من عصبی ام تو این موارد نمیتونم مشاور خوبی برات باشم هرکاری باشه میبخشم جز خیانت ولی میتونی با ۱۲۳صح ...
برای دلم دعاکن افسردگی گرفتم.هی هم میره میاد میگه دوستت دارم اشتباه میکنی .مزه میریزه.محبت میکنه.ولی دلم گرفته حالممم خیلی بدههه
برای دلم دعاکن افسردگی گرفتم.هی هم میره میاد میگه دوستت دارم اشتباه میکنی .مزه میریزه.محبت میکنه.ولی ...
من شوهرم یه مدت پنهکاری میکرد سیگار و گل میکشید همه میدونستن جز من که زنشم حتی پدرومادرش ۲ساله بی اعتمادم و افسرده انقد مشاوره صحبت میکنم تا یذره اعتمادم برگرده