2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قفسه سینه نفس تنگی   یخ کردن دست و پا تپش قلب استرس تاری دید

میدونی یکی از عواملی که ممکنه باعث حالت های پانیک بشه رفلاکس معده است؟ حتما این مورد رو چک کن. 

هر وقت هم که دچار حمله میشی. تمرین های تنفسی رو انجام بده . خیلی موثره

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
خب همون احتمال زیاد. اثرات و عوارض واکسن لعنتیه... جدیدا تحت فشار و استرس شدید بودی ؟

خب برای امتحانا که استرس دارم اما چون پانیک دارم استرس شدید میشه پس بله

میدونی یکی از عواملی که ممکنه باعث حالت های پانیک بشه رفلاکس معده است؟ حتما این مورد رو چک کن.  ...

ممنونم مرسی حتما چک میکنم

تمرین تنفسی همونه که با دیافراگم نفس عمیق بکشیم تا ۷ شماره نگهداریم بعد ول کنیم؟؟

ممنونم مرسی حتما چک میکنم تمرین تنفسی همونه که با دیافراگم نفس عمیق بکشیم تا ۷ شماره نگهداریم بعد و ...

بله عزیزم و ذهنت رو خالی کنی و  تمرکزت رو بزاری روی تنفست 

تمربن تنفسی چیه ؟؟ نفس عمیق یعنی بکشیم ؟

تنفس از دیافراگم. حتما سرچ کنید و ازش استفاده کنید که فوق العاده مهمه . اگر بتونید روزی چند دقیقه این تنفس رو انجام بدین که عالیه . و البته بهترین حالتش اینه که پاهاتون روی خاک زنده باشه( مثل باغچه ایی که توش گیاه وجود داره . اگر باغچه ندارید میتونید یه مقدار از خاک گلدون رو روی یه پارچه یا نایلون بریزید و پاتون رو روی اون خاک قرار بدید و بعد از انجام تمرین ها برش گردونی توی گلدون . این برای تمرین روزانه است . 

در زمان استرس یا پانیک همون تمرکز روی تنفس دیافراگمی خیلی موثره .