2777
2789

من به خاطره تپل بودن بازوهامو زیر بقلم خیلی زود بوی عرق میگرفت زیر بقلم مدام از مام و مام صابونی استفاده میکردم 

بعد از یه مدت زیر بقلم لک سیاه اورد که بعد از مدتی که استفاده نکردم از بین رفت از اسپری هم استفاده میکردم مقطعی بود چند وقت پیش برنامه طبیب اسپری سورملینارو تبلیغ کرد گرفتم خیلی خوبه یه ماهه استفاده کردم بعد از حمام و خشک شدن موضع دو بار اسپری میکنم تا حمامه بعدی خبری از بوی نامطبوع نیست البته خودشم بوش ماندگار نیست ولی به هیچ عنوان بوی عرق نمیده زیر بقل خوبیش این بود که لکه سیاه هم بعد از یه مدت پوست نگرفت 

گفتم به نظرم خوبه ادم از محصولی اگر راضیه معرفی کنه 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خریریدم اصلا درد نمیخوره  خیلی دروغگو هستن یه روزم جلوی بوی عرق و نمیگیره

عزیزم چرا باید دروغ بگم  نه قراره به من چیزی برسه  نه قراره ازم چیزی کم بشه من خودم بعده لیزر خیلی بوی عرقم تندو تیز شد 

خودمم باهزار شک سفارش دادم ولی رو من تاثیر داشت 

شما خیلی راحت توهین میکنی درسته مجازیه هیچکس اون یکیو نمیشناسه ولی توهین کردنتون درست نیست من تجربه خودم رو بدنه خودمو گفتم فقط همین

چرا من فکر میکنم داری تبلیغ میکنی؟ میتونی رو کاغذ بنویسی نی نی سایت بذاری کنار اسپری و عکس بذاری؟

چچرا باید تبلیغ کنم عزیزم چی به من میرسه اخه تجربه شخصیم بود الان عکسشم میزارم که خریدم خدا رو شکر تو تاپیکام سر بزنی من نه توسنی هستم که بخوام نون تبلیغ بخورم نه اینکه مشکل مالی دارم فقط تجربم بود

[QUOTE=266309332]چچرا باید تبلیغ کنم عزیزم چی به من میرسه اخه تجربه شخصیم بود الان عکسشم میزارم که خریدم خدا رو شکر ت ...[/QUOTاگر ناراحتت کردم عذر میخوام، اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم🌹 فقط میخواستم مطمئن بشم واسه همین پرسیدم

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

[QUOTE=266309332]چچرا باید تبلیغ کنم عزیزم چی به من میرسه اخه تجربه شخصیم بود الان عکسشم میزارم که خ ...

من گفتم مشکل خیلی از خانوما باشه  بزار تجربمو بگم چون خودم خیلی هزینه کردم مدام مامهای مختلف گرفتم همش لک میشد زیر بقلم اینو یه ماهه استفاده کردم خیلی راضی بودم تا دوروز حمام نکردن هم بوی بد نگرفتم 

بازم تاکید میکنم( رو بدن من) خیلی عالی بود و راضی بودم 

واقعا راضی بودین؟ منم خیلی دوست دارم بگیرم ولی میگم نکنه الکی باشع 

والا من یه ماهه استفاده میکنم واقعا راضی بودم تا دوروزم حمام نرفتم زیر بقل بوی بد نگرفت بوی عطری خودشم نموند اون پرید ولی پوستم اصلا بوی بد نگرفت 

عکسشم گذاشتم که تبلیغ نیست دوستان گفتن اخه دروغ میگم 

منم خواستم بگیرم گفتم ایرانیه بدرد نمیخوره.‌چند خریدی

من خودمم مردد بودم تو خریدش 

واقعیت دیگه با شک خریدم راضی بودم فقط میگم عطر خودش پرید رو پوست و عطرش موندگار نبود اصلا ولی بوی عرقو کامل از بین برد

بازم متهم به تبلیغو دروغگویی نشم دارم میگم تجربه من بود رو پوست من عالی جواب داد عکسشم ببالا گذاشتم بدونید خودمم خریدم

عزیزم چرا باید دروغ بگم  نه قراره به من چیزی برسه  نه قراره ازم چیزی کم بشه من خودم بعده ل ...

نه عزیزم سوتفاهم نشه من شمارو منظورم نبود تبلیغاتی که دیده بودم و میگم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
والا من یه ماهه استفاده میکنم واقعا راضی بودم تا دوروزم حمام نرفتم زیر بقل بوی بد نگرفت بوی عطری خود ...

مممنون عزیزم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من