2777
2789

سلام خانما

من موهای صورتم پرزیه و یکم جای جوش داره که بخاطر اونا ماسک میذارم. حس میکنم به خاطر این پرزا ماسکا نتیجه ی بیشتری بهم نمیدن.

پرزای بلندا، عکس که میگیرم انگار یه هاله رو صدرتمه، در این حد‌ 

میخوام بدونم با شیو کردنشون بدتر نمیشن؟؟

نه بدتر نمیشن 

اصلاح کردن کوتاهشون می کنه ریشه رو که تقویت نمی کنه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موی صورتم پرزی و بور و ده ساله فقط با تیغ اصلاح می کنم ماهی  یکبار 

و تاحالا بند نداختم عمه ام آرایشگر قدیمی و گفت تو اصلا بند ننداز پوستت نازک جوش میزنی تیغ بزن 

بعضی سالن دار پیشنهاد اصلاح با شمع دادن اما من فعلا که میترسم تجربه کنم 

الهم عجل الولیک الفرج
من هرچن وقت یبار با تیغ ابرو میزنم چن ساله هنوزم پرزی موندن ولی با بند ک اصلاح میکردم صورتم میشد پر ...

پوستتون صافِ صافه؟

من یکم جوش دارم و یه کم اسکار

میترسم زخم بشن این قسمتا🥲

اخه موهای پامم پرزی بودن یه بار شیو کردم ضخیم شدن

ببین شکل مو شبیه به یه مثلثه خب وقتی شما اونو مثلا با تیغ می زنی از ریشه که نمیکنی از ساقه قطع می کنی همین باعث میشه زمانی که یه کم رشد می کنی فک می کنی ضخیم شده در صورتی که فقط نوکش بریده شده و وقتی بذاری کامل رشد کنه میبینی که همونه و تغییری نکرده

اگرم یهو تغییر زیادی کرده قطعا بعد از بلوغ بوده و موهات ضخامتش تغییر کرده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷