2777
2789
عنوان

همسایه عجیب یه مرده همش خونشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیما درای خونه بازبودن از خونه بیرون میرفتیم در رو کامل نمیبستیم میگفتیم اگ یکی اومدبیاد داخل وبفهمه زودبرمیگردیم ولی الان درها رو قفل میکنیم ازدیوارمیان بالا هرچی هم هس جمع میکنن میبرن خخخ

محبوب همه باش معشوق یکی**محبت روب همه ببخش عشق روب یکی

من همون پسر عمه هه هستم، چقدر کنجکاوید شما و همسایه. بیایم مداخله‌ی بیجا رو ترک کنیم شاید تونستیم رفته رفته بذاریمش کنار.

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

من با فضولی کردن مخالم... ولی بعضی وقتا هم واقعا لازمه شاید شد نجات یه زندگی زن بدبختی که شوهرش بهش خیانت مکنه تو اشناها سراغ داشتم با زنه ریختن رو هم بعد مرده با شوهرش دوست شده تا راحت تر رفت و امد کنن بعد گندش در میاد که مرده خودش زن داشته 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

ببخشید خانم.مطمئنی نامحرمشه؟ شلاید محرمش باشه؟ اخه منم بعضی وقت ها میرم خونه ی خاله ام و اونم بعضی وقت ها کسی نیست خونه اش و تنهاست . امیدوارم کسی درباره ی ما فکر بدی نکنه  خدای ناکرده

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)