2777
2789
عنوان

من یه دختر 40 سالم. خصوصیاتمو میگم شما بگین کدومش بد و خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفستونو درست کنید احتمالا بقیه هم به مرور اوکی بشه. 

احتمال داره طرحواره نقص‌و‌‌شرم و طرحواره رهاشدگی هم داشته باشید که اگه درمان بشه خیلی تاثیر میزاره تو زندگیتون. 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

خیلی خوشم میاد از خانم هایی عین شما..که دنبال پله های ترقی هستن..موفق باشی عزیزم..رو نقاط منفیت کار کن که عالی تر بشی و از مشاور برای اعتماد بنفست کمک بگیر..

من خودم ۲۳ سالمه نصف سن شمام!! متاهلم دختر ده ماهه دارم..از دانشگاه تحصیلم عقب موندم..خانه دار شدم!! و حس میکنم عمرم الکی داره میگذره..

وقت باشگاه کلاس .وو ندارم..

همه اینا باعثش ازدواجمه..

مجرد که بودم درسم عالی بود..کلاس گرافیک میرفتم و باشگاه و پیادع روی و هر هفته بیرون با دوستام!!.

الان چی!!

البت اینم بگم خیلیا با ازدواج کردن زندگیشون بهتر شده به خواسته هاشون رسیدن! من جز اون دسته نیستم..

🥰🤱🏻
خیلی خوشم میاد از خانم هایی عین شما..که دنبال پله های ترقی هستن..موفق باشی عزیزم..رو نقاط منفیت کار ...

بچه ای که تو دامنته چیزیه که من با همه دستاوردای مجردیم نمیتونم بدسش بیارم.قدر بدون عزیزم.

بچه ای که تو دامنته چیزیه که من با همه دستاوردای مجردیم نمیتونم بدسش بیارم.قدر بدون عزیزم.

باور کن من با هزار تا دوا دکتر ای یو ای و بارداری پر خطرم و..دخترمو بدنیا اوردم..ولی خودم چی! اینده من چی پیشرفت من چی! باید خونه نشین بمونم و بچه تروخشک کنم و غذا بپزم!! نه درسی نه باشگاهی نه شغلی نه استقلال مالی..تو بچگی یه اشتباهی از رو عاشقی انجام دادم الان پشیمونم..واقعا کاش تو سن بالا ازدواج کنن همه با عقل جلو برن و به خواسته هاشون رسیده باشن بعد برن سراغ ازدواج!! نه تو سن کم با قلب و عشق عاشقی و بی منطق..

که تهش بشن من!!

همسرم عالیه عااالی دوستشم دارم!! اما واقعا سد راه پیشرفتم شدن..راه برگشتی هم نیست!!

عمرم الکی میگذرع..

🥰🤱🏻

عزیزم من خودم جدا شدم

بنظرم مجردی از خیلی از زندگی های متاهلی خوبه

من از وقتی ک آرامش و بدون استرس هستم فهمیدم سینگلی واقعا عالیه