ما اوایل ازدواج هم سر همین گوشی و تلگرام و اینا بحثمون میشد بعد حلش کردیم و خوب بودیم هیچ مشکل و بحث انچنانی هم نبود تا امروز که دیدم فایل هاتگرام هس تو گوشیم بهش پیام دادم که تو نصب کردی هاتگرامو حالا جوابارونگا کنین(گوشیمون مشترکه همسرم موبایل دکمه ای میبره سرکار و تو خونه هم با همین یه گوشی سر میکنیم)
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا اینقدر گیر میدین واقعا یه اینستا و یه تلگرامه دیگه تو اطرافیان زیاد دیدم تا ازدواج میکنن ...
گوشیش خراب شد مجبوری دکمه ای خرید چن بارم گفتم ک بخر جدیدشو گف نه چیزای واجبتری هس
اینستا و تل نصب کردن مشکلی نداره ولی اینکه نصب میکنه خودشم نصف شبی بعد فوری سرچ گوگل تا برنامه ها رو پاک میکنه واقعا اذیت کنندس اگه میخاد استفاده کنه خب چرا حذف میکنه بزاره بمونه دیگه دزدکی نصب و حذف کردن خیلی معنی و حس بدی میده
همهی آدم ها احتیاج به حریم شخصی دارن. من ممکنه راجع به مسئلهای برم توی گوگل سرچ کنم اما دلم نخواد همسرم بدونه، یا توی کانالی عضو باشم که دوست ندارم کسی بدونه. با حساسیت بیش از اندازه، همسرت آزرده خاطر میشه و توی زندگی تون تاثیر منفی میذاره.
ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊