2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟پیامای شوهرمو ببینین

553 بازدید | 10 پست

شما باشین حرفشو باور میکنین؟

ما اوایل ازدواج هم سر همین گوشی و تلگرام و اینا بحثمون میشد بعد حلش کردیم و خوب بودیم هیچ مشکل و بحث انچنانی هم نبود تا امروز که دیدم فایل هاتگرام هس تو گوشیم بهش پیام دادم که تو نصب کردی هاتگرامو حالا جوابارونگا کنین(گوشیمون مشترکه همسرم موبایل دکمه ای میبره سرکار و تو خونه هم با همین یه گوشی سر میکنیم)

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

کو

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

عزیزم ولش کنید می‌دونم همسرتون هست و حساس هستید ولی نزارید فکر کنه زندانه

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ولش کنید می‌دونم همسرتون هست و حساس هستید ولی نزارید فکر کنه زندانه

والا زندان هم باشه که نیس منو شناخت اینطور بودنمو قبول کرد باهام ازدواج کرد میدونه خییلی مریض وار حساسم رو این مسائل ولی ...

نمیگم که بیدار نمونه یا گوشی استفاده نکنه و اینا میگم چرا همه چیو پاک میکنه وقتی موردی نیس انگار چه چیز مخفی بوده ک همه چیو باهم پاک میکنه

والا زندان هم باشه که نیس منو شناخت اینطور بودنمو قبول کرد باهام ازدواج کرد میدونه خییلی مریض وار حس ...

کلا تو مرد خوب پیدا نمیکنی دیگه به جز پدرای خودمون

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.

خیلی گیرشدی روش 

مرد جماعت که نمیاد با گوشی مشترک کاری بکنه اخه عزیزم

بعدشم اگر چیزای اینطوری دیدی چیزی نگو اما حواستو جمع کن تا ببینی خبری هست یا نه 

با گفتنش یا اون حواس جمع تر میشه یا حس بد نسبت بهت پیدا میکنه

چرا اینقدر گیر میدین واقعا یه اینستا و یه تلگرامه دیگه 

تو اطرافیان زیاد دیدم تا ازدواج میکنن گوشی هارو میفروشن و دکمه ای میخرن یا چه بدونم گوشی مشترک و اینا واقعا درک نمیکنم به خدا 

اگه بهم اعتماد ندارین چرا زندگی رو ادامه میدین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا اینقدر گیر میدین واقعا یه اینستا و یه تلگرامه دیگه  تو اطرافیان زیاد دیدم تا ازدواج میکنن ...

گوشیش خراب شد مجبوری دکمه ای خرید چن بارم گفتم ک بخر جدیدشو گف نه چیزای واجبتری هس 

اینستا و تل نصب کردن مشکلی نداره ولی اینکه نصب میکنه خودشم نصف شبی بعد فوری سرچ گوگل تا برنامه ها رو پاک میکنه واقعا اذیت کنندس اگه میخاد استفاده کنه خب چرا حذف میکنه بزاره بمونه دیگه دزدکی نصب و حذف کردن خیلی معنی و حس بدی میده

همه‌ی آدم ها احتیاج به حریم شخصی دارن. من ممکنه راجع به مسئله‌ای برم توی گوگل سرچ کنم اما دلم نخواد همسرم بدونه، یا توی کانالی عضو باشم که دوست ندارم کسی بدونه. با حساسیت بیش از اندازه، همسرت آزرده خاطر میشه و توی زندگی تون تاثیر منفی میذاره. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊