2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجوری رو زمین گذاشتین شاخه هاشو؟ماشالا خیلی خوشگله 🌱🌱🌱

این آبشاری ریخته ، یکیش هم از بالای دیوار چرخیده دور تا دور خونه رو زده ، یکیش هم از ی مدل دیگه پیش تلویزیون دور لوله گاز رفته بالا

ی صلوات برام میفرستی ❤️
باید تو نی نی سایت یه کلاس آموزش نگهداری گل بزاری دخترم ، ماشالله داره گل هات

مرسی عزیزم من فقط بیننده م بقیه کار پدرم و مادرم😂 

کود میده بهشون و رسیدگی زیاد می‌کنه 

ی صلوات برام میفرستی ❤️
این آبشاری ریخته ، یکیش هم از بالای دیوار چرخیده دور تا دور خونه رو زده ، یکیش هم از ی مدل دیگه پیش ...

مامان منم داشت از اینا 

بجای اینکه حالشون رو ببره غصه ی خشک شدنشون رو میخورد😆

حدس میزدم ها .آب زیادم میخواد یعنی هر روز باید آب بخوره .پس نورم میخواد . آره اگر رشد کنه خوشگل میش ...

اگر اشتباه نکنم میشه این درسته

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
کلا خشک شد یا فقط نوک برگا  برای من اولش داشت کامل خشک میشد که فهمیدم آب زیاد میخواد .بعد که آ ...

کلا خشک شد شاید منم آب کم دادم ، اخ از هر کسی پرسیدم گفتن شاید آبشون زیاد دادی منم کم کردم

مامان منم داشت از اینا  بجای اینکه حالشون رو ببره غصه ی خشک شدنشون رو میخورد😆

😂😂 ، اره مال ما هم پاییز تا میخوان زرد بشن و خشک بشن بهش کود میدیم ، الان ۵ ساله ماشاالله هست پیش مون 

اون سری مادربزرگم زنگ زده بود تصویری می‌گفت چقدر شوید خشک کردید ، یهو دید نه اینا دارن روز به روز بزرگتر میشن😂

ی صلوات برام میفرستی ❤️
کلا خشک شد شاید منم آب کم دادم ، اخ از هر کسی پرسیدم گفتن شاید آبشون زیاد دادی منم کم کردم

نه منم آب کم میدادم داشت دیگه خشک خشک میشد . الان هر روز آب میدم یعنی خاکش باید تر باشه نه زیادم که غرق در آب باشه فقط نمناک باشه . ولی خوبیش اینکه دوباره جون میگیره زود . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم