2777
2789
عنوان

سوراخ گوش

634 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام من حدود 20 روز پیش گوشامو سوراخ کردم بعد دکتر گف بعد ده روز باید گوشواره ها رو دراری طلا بزاری منم چند روز پیش که ده روز کامل شده بود درشون اوردم که طلا بزارم ، خیلیی پهن بودن میله ی گوشواره ی طلا و من یذره زور زدم دردم اومد دیدم سوراخ گوشمم خیلی کوچیکتره بیخیالش شدم  و همون گوشواره ها قبلیو گذاشتم (تو تموم این مدت بهداشتو رعایت کردم الکل ، پماد و.. شستشو دست و گوش ...) ولی  اونموقع هم یذره و  خیلی کم  خون اومد هم دردم اومد تا گذشت فرداش یه گوشواره خیلی باریک طلا  بیخ گوشی   گذاشتم اما اون گوش چپم بازم درد گرفت همه چیز خوب بود  تا الان که رو دستم خوابیدم خیلی انگار به گوشم  فشار اومده ( چون رو دستم خواب بودم همون سمت گوشم )و قرمز شده و  ورم کرده منم پشت گوشواره رو درواردم حس کردم از ورم تنگ شده  هی الکل زدم الان بهتره ورمش  و قرمزیش ولی درد داره بنظرتون عفونت کرده یا از فشاردستم بوده ک خابیدم روش؟؟ پشت گوشمم دور تادور سوراخش یه حلقه باریک از زخمه که خونیه ( سرما هم خوردم سفکسیم 400 هر روز میخورم ) از بابت عفونت ولی ترسیدم چون نمیدونم تلقین کردم یا نه زیر فکم درد گرفته همون فکر کنم غده لنفاوی که شنیدم اگه گوش عفونت کنه به اون سرایت میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

دو حالته

یا عفونت کرده

یا اینکه شاید گوشواره با آبکاری طلا یا بدل استفاده کردی و به فلز نیکل داخلش حساسیت داشتی

گوشواره ای که استفاده میکنی طلا باشه و ترجیحا طلای زرد

یه چیزی بنداز که راحت باشی و گوشت کشیده نشه توی حالت های مختلف

هر روز در بیار و با پنبه و الکل تمیزش کن و بعد نیم ساعت تا یک ساعت مجددا گوشواره هات رو بنداز

گوشواره هات رو هم هر روزتوی گوشت به صورت دورانی دو سه بار حرکت بده 

سلام عزیزم دو حالته یا عفونت کرده یا اینکه شاید گوشواره با آبکاری طلا یا بدل استفاده کردی و ...

سلام عزیز دلم 

الان طلا تو گوشمه ولی گوشواره ها راحتی نیستن بجز اینام چیزی تو گوشم نمیرن اخه چجور تا الان خوب بوده یهو چون رو دستم خابیدم همچین شد؟؟؟

سلام عزیز دلم  الان طلا تو گوشمه ولی گوشواره ها راحتی نیستن بجز اینام چیزی تو گوشم نمیرن ...

ممکن هست توی خواب کشیده بشه یه مقدار ولی بعید میدونم مشکلت به خاطر این باشه

از نزدیک ندیدم که دقیق نظر بدم

شب ها سعی کن رو به پشت بخوابی، میدونم یکم سخته ولی تا چند روز رعایت کنی خوب خوب میشه👌🏻❤

سلام عزیز دلم  الان طلا تو گوشمه ولی گوشواره ها راحتی نیستن بجز اینام چیزی تو گوشم نمیرن ...

التهابی که توصیف کردی، یکی از دو حالتی هست که توی پیام اول گفتم

ولی خب چون تازه سوراخ کردی یه گوشواره سعی کن استفاده کنی که کمتر توی خواب کشیده بشه و چند روز رو به پشت بخواب شب ها

التهابی که توصیف کردی، یکی از دو حالتی هست که توی پیام اول گفتم ولی خب چون تازه سوراخ کردی یه گو ...

خیلی لطف کردی ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه فقط تا امروز که بخام برم داروخونه پماد بخرم دیر نمیشه؟؟؟ واسه عفونتشو میگمل

خیلی لطف کردی ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه فقط تا امروز که بخام برم داروخونه پماد بخرم دیر نمیشه؟؟؟ ...

خواهش میکنم عزیزم❤❤❤

نه نگران نباش دیر نمیشه فقط التهابش اگر زیاد بود یدونه استامینوفن بخور شب رو سر کن

نگران نباش خوشگلم سختیش همین یه هفتست، همش میگذره و بعدش کلی گوشواره های خوشگل میتونی استفاده کنی🧜‍♀️❤