2789
عنوان

بچه‌ها دوست دارم به صورتم برسم شاداب تر بشه روتین چی انجام میدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 65 پست
بستگی به محصولی ک میخواین داره. من بهتون معرفی میکنم اگه فک میکنین گرونه نمیخواین هم اشکالی نداره خو ...

مرسی عزیزم ♥️

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کوچیک و روشن

ی محصولی ک داریم ماسک گچی روشن کننده پوست ام ان دی هست قیمتش ۱۱۵ تومن هست 

کاراییش هم سفت کردن پوست روشن کردن پوست و از بین برنده لک های روشن هست

این یکی از محصولامونه ک در مقایسه با قیمتش خیلی جنسش عالیه. اگ تو نت سرچ کنین هم عکسش میاد هم قیمتش هم کاراییش عزیزم

کره ای هس الان نمیدونم قیمتش چقد شده اخرین بار فک‌کنم ۹۰ گرفتم

بله عزیزم سرچ کردم ممنون...تعریف زیاد کرده بودن ازش...چروکام باز میشه یا همینطور میمونه 😔قبل زدن فارمد صاف صاف بودما بعد اون لعنتی چروک شد دور چشمم

بله عزیزم سرچ کردم ممنون...تعریف زیاد کرده بودن ازش...چروکام باز میشه یا همینطور میمونه 😔قبل زدن فا ...

همین مارکاری کره ای از همه بهتره من ک واقعا نتیجه گرفتم قیمتیم نداره

برای چروکاتم میتونی لیفتشون کنی این کرما بیشتر جلوگیری میکنه تا چروکو‌ از بین ببره

من راضیم ،الان ی ساله شروع کردم ،آرایشگاه نرو ،ی سالن که کلا کارشون تخصصی همینه برو ،بعد طبق شرایط پ ...

سلام عزیزم میشه بگید برای منکه پوستم افتادگی نداره چه‌نوع پاکسازی برم؟با چه دستگاهی؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم میشه بگید برای منکه پوستم افتادگی نداره چه‌نوع پاکسازی برم؟با چه دستگاهی؟؟

ببین من دوره شو گذروندم ولی چون باردار شدم فعلا شروع نکردم در حالت کلی اگه تاحالا اصلا کار پوستی روتین انجام ندادی اینایی که میگم تعدادشون رو هر ماه فقط یکی انجام میدین

دو جلسه فیشیال(ینی میشه دو ماه ،ماهی یبار فیشیال)

۶ تا ۸ جلسه درمانی

۵ تا ۶ جلسه کربوکسی یا اسید تراپی

۴ تا ۶ جلسه پلاژن

اگه پوستت هر مشکلی مثل افتادگی یا لک داره باید اون قسمت درمانی رو طی کنی اگه مشکل پوستی نداری مثلا در حد دهیدراته بودنه که اون قسمت جلسه درمانی نیاز نیست انجام بدی بقیه رو طبق ردیف ماهی یدونه انجام بده تا آخرین جلسه حدودا ۱۱ تا۱۴ جلسه میشه.بعد که تموم شد دیگه پوستت اوکی میشه حالا هر ماه هر لاینی که دوست داری میتونی انتخاب کنی 

ببین من دوره شو گذروندم ولی چون باردار شدم فعلا شروع نکردم در حالت کلی اگه تاحالا اصلا کار پوستی روت ...

پوستم خیلی کم احساس میکنم شل شده البته کمه 

روتین پوستی دارم تو خونه ،شستشو و تونر و ابرسان ومرطوب کننده، مدام تو خونه ام بیرون میرم فقط ضد آفتاب میزنم 

ببین من دوره شو گذروندم ولی چون باردار شدم فعلا شروع نکردم در حالت کلی اگه تاحالا اصلا کار پوستی روت ...

کرم‌دور چشمم میزنم

خیلی خوب به پوستت میرسی عالیه،در کنارش هر ماه این کارو هم انجام بدی تاثیر محصولاتی که استفاده میکنی ...

کدوم بهتره که برم؟؟