2789

😍

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روتین که شستشو و ماسکای طبیعی .ماست و پودر جوانه.ماست و سدر.آلوئه ورا .سیب زمینی.خیار 

قبلا روتین کاملتر بود ولی طول می‌کشید اول میشستم بعد بخور بعد ماسک بعد آب میزدم بعد سرم بعد کرم نرم کننده برا بیرون ضد آفتاب دو ساعت بعد شستشو.شبا هم یه شب درمیون  ماسک شب و سرم میزاشتم تا صبح .صبح میشستم و ...

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
محصولات چینی استفاده میکنم هرروز پوستم از آینه هم صاف تره

چی استفاده میکنی؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
سلام عزیزم خوبی من مشاور شرکت نفیسم میتونی گوگل هم سرچ کنی مطمعن شی اگ بخوای هم میتونم مشاوره بدم ...

ممنون میشم معرفی کنی♥️

از چی استفاده میکردی؟. شاید ان محصول خوب نبوده ما ک خیلی راضی هستیم گل

چیز خاصی نمیزدم در حد ضد آفتاب مرطوب کننده 😂

ماسک فقط🥲

ماسک چی؟