2777
2789
عنوان

سوال دارم فوووری

141 بازدید | 11 پست

بچها یه سوال اورژانسی دارم کسی هست؟؟

.یه سوال داشتم کسی که قرص ال دی مصرف میکنه دوره دومش هست.بعد الان ی هفتس قرصش تموم شده منتظر پریودیه.۵ روزه  قرصش تموم شده رابطه بدون جلوگیری داشته باشند احتمال بارداری هست؟واسه دوستم میخوام خیلی نگرانه یه بچه داره میترسه

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من شنیدم تو دورانی ک قرص نمیخورن باید جلوگیری داشته باشند

تو اون ۷ روز احتمال بارداری صفره وگرنه دوره قرص ها ۲۱ روزه نبود حتما فکری واسه ۷ روز میشد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بله درست میگید😘

💞💞