2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن بیان

569 بازدید | 76 پست

بچه هاااا گربه من به شدتتتتتت لوسه نژادش پرشینه خب یه چیز طبیعیه لوس بودنش اما وقتی تو خونه غذا درست میکنم یه لحظه راحتم نمیذاره همش میچرخه دورم غذا و کنسرو و همه چیز هم بهش میدم نمیدونم چرا اینجوری میکنه

الان دامپزشکی بردم میگه غذای خونگی پخته باید واسش درست کنی کسی تجربه داره؟

اینم خود لوسش😍🤗

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میگو‌ اصلا بهش ندی

اسمش چیه؟😃

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ما فقط به گربه مون غذای خشک میدیم. گربه مون زیاد لوس نیست و خیلی شخصیت مغروری داره. نمی دونم به خاطر نر بودنش هست یا نژادش

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

جااااااان

خب لوس وشکموعه

بعضیاشون این مدلی ان

من یه گربه داشتم خودشو پرت میکرد تو قابلمه

جرات نداشتم تو آشپزخونه سرو صدا کنم چون اگه نصف شبم بود میومد بالاسرم فک میکرد میخوام غذا بدم بهش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

توجه طلبه طفلک.😍.

ببخشید موهاش نمیریزه تو خونه من خیلی گربه دوس دارم ولی از ریزش مو و دسشوییش میترسم

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
ما فقط به گربه مون غذای خشک میدیم. گربه مون زیاد لوس نیست و خیلی شخصیت مغروری داره. نمی دونم به خاطر ...

خیلی به نژاد ربط داره

مثلا پرشین ها به شدت لوس هستن

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻