2777
2789
عنوان

برای پسرم ۲

212 بازدید | 12 پست

بچه جون اگه یه وقت ک بزرگ شدی راهت افتاد اینورا...بدون یه روزی ک هف ماه و ده روزت بود و کنارم خوابیده بودی ب زور جلو خودمو گرفتم ک نخورمت و ی نفس راحتی بکشم...این همه عشق به یه موجود دیگه برا قلب من خیلی سنگینه، ب سختی داره پمپاژ میکنه...ب هن هن افتاده

برای کارن♥️

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

الهی حس هات آشناس خیلی

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه سلاام خوبی عزیزم گل پسرت خوبع  چ خبرا با سختیای مامان بودن چیکار میکنی

سلام گلی شکر تو چطوری؟ بدنیست😂 هم شیرینه هم سخت،شیر خودتومیدی؟ چندکیلوعه؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
سلام گلی شکر تو چطوری؟ بدنیست😂 هم شیرینه هم سخت،شیر خودتومیدی؟ چندکیلوعه؟

فدات منم خوبم 

اره مخصوصا دندون دراوردن خیلی ُخته ما کلا خواب و خوراک نداریم چن وقته

تازه نکشیدم ولی ۷ماهگی ۷کیلو و ۲۰۰بود،هرسری بهداشت میگه وزنش کمه میگم خب چیکار کنم ب مامانش رفته دیگه از من چی میخواس دنیا بیاد😁

نه شیرخشکی شد

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)