2777
2789

بچه ها دارم سخت تریننن روزای عمرمو میگذرونم

هرچی دعا کردم نذر کردم

خداروقسم دادم به بزرگیش جواب نداد

دیگه ازش هیچی نمیخوام هییییچی😭😭😭😭😭

هی اگر نشه نمیشه خیلی دعا نوشتم

دعا کردم 

نذر کردم

نشد

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ ناممکن‌هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

تاپيك اخرمو بخون عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

منم یچیزی رو از۷سالگی میخام تا الان ک ۳۰سالمه ولی جوابمو نداده هرچی قسم دادن و واسطه گذاشتن و...اصلا انگار نمیشنوه😐

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

ارهههه همیشه

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
😭😭😭😭

اشکال نداره🙂

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚