2777
2789
عنوان

شوهرم بااين حرفش روحم ونابودكرد😣

1134 بازدید | 9 پست

شوهرم باهمسايه روبرومون خييييلي ميره خونشون زن همسايه هم ازش خوشم نمياد شده پايه قليون كشي شوهرم يه پسربزرگ هم داره شوهرش باشوهرم همكاره امروززنه به شوهرم دنگ زده برام استپ بگيرميخوام برم دكترميگقت شوهرم سرش دردميكنه بعدشوهرم به من زنگ زدگقت برويه سربه فلاني بدن حالش خوب ميست رفتم اومدم خونه ديدم شوهرم زنگ زد گفت حالش چطىره گفتم من باهاش رفتم بيملرسنان شوهرم كه روبچم حساس بودگفت بروبهدبهش گفتم شوهي كردم ،تاامشب توخونشون دزداومد شوهرمن انگاركلانتره بلندشدرفت بهش ميگ چرابراخودتث دشمن تراشي ميكني به توچه،ميگه توكارمن دخالت نكن بحثمون بالاگرفت بهم گفت يه روزازخواب بيدارميشي ميبيني بچه روبرداشتم رفتم😭بعدبهش گفتم ازكجا ميخواي دن ببري توكه كمربه پاينت ناقص گفت كمربه پاينم براتوناقص برايكي ديگه خوب كارميكنه سالمه😭بااين حرفاش قلبم داره نيكه تيكه ميشه ،😣حالاهم جاموجداكردم ولي تايك سال هم جدابخوابم نميگه بياكنارمن حالاراه كاردارينكه به گ....ه..خوردن بيفته چكاركنم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد شوهرم شوهرم کردی ..فاعلو فعلم ک همش جابه جا نوشتی من اصلا نفهمیدم چی نوشتی مخم درد گرفت

ديشب ازبس ناراحت بودم قرص خواب خوردم نفهميدم چي مينويسم گيج بودم 

چقد مطلبو طولانی کردی یه کلام مینوشتی شوهرم اینجوری گفته ..چرا قضیه همسایه رو گفتی ..

خب اين قضيه هم مربوط به شوهرهمون خانم ميشه توخونه اونادزداومده شوهرم رفت دخالت كرد

اصلا نفهمیدم همسایه و قلیون و دزدو بردن بچه و ..... چه ربط و معنایی داشتن

اي خدالعنت كنه منوديشب قرص خواب خورده بودم نميدونم چي نوشتم بعدشم زودخوابم بردازبس گيج بودم

چقد شوهرم شوهرم کردی ..فاعلو فعلم ک همش جابه جا نوشتی من اصلا نفهمیدم چی نوشتی مخم درد گرفت

خب اگه شوهرم نمينوشتم بايدچي مينوشتم !?