2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زن

6404 بازدید | 54 پست

سلام دوستان .من ده ساله ازدواج کردم .ی پسر سه ساله دارم. 

قصد جدایی دارم البته هنوز خونه خودمم 

دلیل منطقی برا دادگاه ندارم ک اثبات کنم .

چندبار جلو خودم تریاک کشیده .سکس بیش از حد و زوری ..ک از هر مشاوری پرسیدم گفتن بیماری جنسی داره.اعتیاد جنسی 

بد اخلاقه .اصلا محبت نمیکنه .ب هیچ چیز خونه اهمیت نمیده .محل نمیده ب من 

همش گیر میده بهم 

محدودم میکنه هیچ جا نرم حتی خونه بابام و خواهرم 

خیلی اذیتم میکنه

اگه رابطه نخام بزور کارشو میکنه خیلی فشار روانی دارم تحمل میکنم .حس تجاوز بهم دست میده .

توروخدا راهنماییم کنین برا طلاق .چون هیچ پشتوانه ای ندارم .

همیشه میگه بهم من مهریه نمیدم .طلاقتم نمیدم 

چیکار کنم ؟ 

راهکار درست حسابی بدین .مرسی

خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکدوم اینا دلیل برا طلاق نمیشه،خواهر شوهر من مدرک سفت و محکم برد از خیانت و اعتیاد طلاقشو ندادن تا توافقی جدا شد اونم بعد دو سال اذیت کردنش

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

نمیخوام سرزنشت کنم ولی بچت گناه داره اما اگه پدر مادرت پشتتن طلاق بگیر بچه این پدر و نداشته باشه خیلی بهتره 

اوضاع من از تو خیط تره ولی خانوادم پشتم نیستن با اینکه تک فرزندم بیرونم میکنن خانوادا خیلی مهمه اگه حمایتشونو داری خودتو خلاص کن

هیچکدوم اینا دلیل برا طلاق نمیشه،خواهر شوهر من مدرک سفت و محکم برد از خیانت و اعتیاد طلاقشو ندادن تا ...

خب من حاضرم حتی مهریه مو ببخشم مثلا نصفشو بده همونقدر ک بتونم زندگیمو ادامه بدم .خداکنه توافقی راضی شه

خدایا شکرت
نمیدونید هزینه وکیل چقد میشه؟

مشاوره  تلفنی رایگان هست سرچ کن گوگل  شمارشو نیده بپزس راهنماییت میکنن

پسر هستم،چون خیلی شر و شیطون بودم مامانم همیشه بم  میگفت اتیشه دیگه روم‌ موند

دلیل طلاق عسرو حرج ...یعنی ادامه زندگی بااین اقا برات مقدور نیست ...ولی خوب دادگاه دلیل محکم تری میخواد اگ دست ب زن داشت میتونستی نامه پزشکی قانونی بگیری ...درضمن مهریه تو اول بزار اجرا مگ دست خودشه نده قانون بزورازش میگیره چون بهت بدهکاره درواقع

خب من حاضرم حتی مهریه مو ببخشم مثلا نصفشو بده همونقدر ک بتونم زندگیمو ادامه بدم .خداکنه توافقی راضی ...

همون که بقیه گفتن با وکیل مشورت کن،برا خواهرشوهرم نوشتن چهارده تا سکه از ۱۱۴ تا اونم سالی یدونه

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️