2777
2789
عنوان

به نظرتون دندونای خودم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
چند ساله،؟

۱۱ سال بود داشتم ۶ ماهه ریمو کردم سوپربلیچ کردم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یذره فاصله میخوام از بین بره 

حالا ما بگیم خوبه نکن قبول میکنی؟؟نه نمیکنی خب برو بکن خودتو از ریخت بنداز

والا دندون طبیعی یه چیز دیگه اس 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
چزا زیمو؟

چون رنگ قبلیش طبیعی بود سوپربلیچ میخواستم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
پیش کدوم دکتر ؟واحدی چند دادین؟

اردبیل انجام دادم ۶ ماه پیش سارمکو سوئیسی واحدی ۱۸۰۰

مرتب مسواک میزنم  سالی یبار میرم بلیچینگ

ما هم مرتب مسواک میزنیم ولی زرده چرا نمیدونم😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من میخوام ای پی اس آلمانی با لبه های شیشه ای انجام بدم  بدجوری دلم میخواد

اره تکنیک لیرینگ خیلی قشنگ میشه