2777
2789

ببین یه درس امروز از من بگیر همین لحظه همین جا

هییییچوقت برووش نیار تا پررو بشه  هیییچوقت

شوهر من همه کار میکنه و منم همممشو میفهمم اما مث گاااو خودمو به نفهمی میزنم تا بتونم زندگیمو ادامه بدم چون اگه روش بازشه و جلوم انجام بده و ۲۴ریش کنه هیچی ازم نمیمونه و مجبور میشم جدا شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه درس امروز از من بگیر همین لحظه همین جا هییییچوقت برووش نیار تا پررو بشه  هیییچوقت شوه ...

کاری نکنم آخه ادامه میده😓😓🥺 می‌ره طرف چیز بدتر شاید مواد نمی‌دونم والا....نمی‌دونم میگم شاید با بی محلی بزار کنار 

کاری نکنم آخه ادامه میده😓😓🥺 می‌ره طرف چیز بدتر شاید مواد نمی‌دونم والا....نمی‌دونم میگم شاید با ب ...

وقتی بدونه با رفتن سمت خط قرمزات تو رو از دست میده این ترس همیشه باهاش میمونه ولی وقتی رو میکنه و تو بروش میاری یه بار دعوا دو بار قهر سه بار جنگ آخرش چی؟ یا طلاق یا برگ برنده اقا که هر غلطی بخواد میتونه بکنه

من فهمیدم بعدشم خودش گفت

ببین دیگه بروش نیار خودتو بزن به نفهمی نزار تو روت بیاد بکشه که بقول خودت ۲روز دیگه میاد تریاکم جلوت میکشه هر چی بهت گفت حتا میدونی دروغ میگه بگو باور کردم اصلا در حال مچ گیری نباش البته اگه میخوای زندگی کنی باهاش

من فهمیدم بعدشم خودش گفت

بازم خوبه نزده زیرش 

ببین گل من نمیتونی با بحث و قهر و جدل و دعوا این مشکل و رفع کنی و درست کنی چون هر چقدر این کارارو کنی بازم میره بیرون اینکارو انجام میده 

زیاد حساسیت نشون نده 

با سیاست حلش کن خودتو ناراحت نشون بده بهش بیشتر محبت کن تا متوجه اشتباهش بشه 

با محبت و خوبی باهاش صحبت کن 

حب پس چیکار کنم 😥

فقط یبار دیگه بهش بگو‌که دوست نداری بکشه بعدش دیگه عادی باش باهاش به روی خودتم نیار اگه فهمیدی میکشه بهش فرصت بده خودش اماده بشه بزاره کنار

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند