2777
2789
عنوان

فاز بعضی تاپیکا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست
یه حس ششمی بگه کی تاپیکای حس ششمی منحل میشه؟

همون حس ششمی ک قراره حدس بزنی 

در آینده عروس دار میشم یا داماد دار 

چندتا نوه دارم 

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۲۰۶۷ 

🚶🏻‍♀️🤣

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

همون حس ششمی ک قراره حدس بزنی  در آینده عروس دار میشم یا داماد دار  چندتا نوه دارم

🥴

تو اصن مزدوج نمیشی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

لطفا این رو نگید او بنده خدا ک میاد از ماه طلب دعا میکنه خدا ذون لحظه از دلش خبر داره انشاللع دعای ...

فک نمیکنم با صلوات اتفاقی بیفته آخه گفتم که تا یه جایی اوکیه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه حس ششمی بگه کی تاپیکای حس ششمی منحل میشه؟

تاپیک به کنار من واقعا به عقلشون‌شک میکنم باید برن پیش روان پزشک

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
🥴 تو اصن مزدوج نمیشی

اصلا حس ششم خوبی نداری خواهر😔

مزدوجم فقط بچه ندارم😄

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
 عصمت جون تویی😍از رو عکست شناختم لعنتی چطور انقد تغییر کردی چطور انقد لاغر کردی چرا من نمیتو ...

عصمت کیه😂

یاسمنشونم

اصلا حس ششم خوبی نداری خواهر😔 مزدوجم فقط بچه ندارم😄

🤣🤣

تاپیک به کنار من واقعا به عقلشون‌شک میکنم باید برن پیش روان پزشک

هعی..🚶🏻‍♀️

عکس پروفت یاسمن‌نمیزنه😂😂

چی بذارم به یاسمن بیاد🥴😂