2777
2789
عنوان

فاز بعضی تاپیکا😐

155 بازدید | 31 پست

بعضیا اینجورین که تاپیک میزنن یه پسری تو پارک نگاهش بهم افتاد یعنی عاشقمه؟ پسره بهم سلام کرد یعنی افکار کثیف داره؟

تاپیک حس ششم به توان ۱۰۰۰😐یه حس ششمی بیاد ،چرا یه حس شیشمی نمیادددددد...

یه صلوات بفرستید میشه صلوات بفرستید میشه قرآن رو ختم کنید برام ... تا یه جایی اوکیه ولی خیلیش یجوریه آخه جرئت ندارم برم تو یه تاپیک فقط باید صلوات بفرستم 🥺😂آخه بعضی جاها دلیلو هم میبینم دلم نمیاد نفرستم 😂 

هعییییی خدا به همه کمک کنه...

نتم خیلی بده یه صلوات بفرستید نت درست بشه 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خیانت شوهرا هم جا موند: شوهرم به زن همسایه سلام کرد یعنی داره خیانت می‌کنه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه صلوات برا حاجتم بفرستین😔😂

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

بعد تازه خیلیا به حرف حس شیشم هم اعتماد کامل دارن😂 یه زنه میگفت حس شیشمیه بهم گفت فلان تاریخ حامله میشی پس چرا نشدم😐😐😐😐😐

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
من قبل اینکه بیام نی نی سایت یه تسبیح میدارم کنار دستم

امضای یه دوست عزیزو دیدم نوشته بود بیکار نشین صلوات بفرس😂

یدونه بقره برا خونه دارشدنم بخونین😔😂

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

یه حس ششمی بگه کی تاپیکای حس ششمی منحل میشه؟

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|