2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب زیاد بخور

این مورد مرگو بهم نشون داد😕

هععیی چقد تشنگی کشیدم از این معده بی صاحاب

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من تا ۲۰ هفته داشتم تهش هم بالا میوردم انقد زیاد میشد چ قد درد کشیدم اذیت شدم 

راهی نیس جز تحمل 

فقط چای چیزای ترش باعث زیاد شدن اسید معده میشه 

و کاهو خیار معده رو آروم میکنه 

من شوهرم یک کیلو خیار میگرف فرداش شبش تموم میشد خوراکم فقط خیار بود 

پیشنهاد میکنم خیار بخوری آروم میشی

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
میترسم اب ک میخورم همش ترش میکنم و رو معده ام سنگینی میکنه بعضی وقتام تحریک میکنه ک بالا میارم😭

من شبا اسید بالا میاوردم قشنگ توی گلوم میومد. شربت معده مجازه شیر سرد هم امتحان کردم خوب بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

😭😭😭

باید تحمل کنی فقط عزیزم از ۱۵ ۱۶ هفته ب بعد بهتر میشی.فقط سعی کن معدت خالی نشه زیاد.همش یچیزی بخور کوچولو کوچولو

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بعد از غذا شربت الومینیوم‌جی بخور من کل بارداری مصرف میکردم ضرر نداره هر وقت حس کردی اسید معده داری بخور شب هم بالشت رو بلندتر بذار که اسید بالا نیاد لامصب بد دردیه من ماه آخر اصلا نمی تونستم بخوابم