2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87551 بازدید | 396 پست
فدات مهربونم 🥰🥰 ولى من تا جايى كه بتونم دعواش اخه نميدونى چه نازه دلمنمياد دعواش كنم بيشتر فشار ر ...

فداتبشم فسقلی خانمو ک😘

عزیزم سرچ کن تامیک گوگل کن درباره وسواس تمیزی و شستشو اینا بخون البته مال شما سطحیه وسواس یجیز دیگس...جیزی نیس فقط یکم کم شه همین

حالا گفتی نازه.همین دختر دایین یادم اومد کوچولو بود صب پاشدم بردمش دسشویی اینا صورتشو مامانش نمیشوره🤦🏻‍♀️شستنش بعد دیدم دیت ب نوهاش میزنه همش گفتم جیکار میکنی عزیزم گف موهامو نزن بالا زشت میشم بزار تو صورتم باشه😂😂😂😍همونجا خوردمش

🌙
خونم کوچیک هم قدیمیه روز اول که اومدم ببینم بخدا شبش رفتم خونه قبلیم گریه میکردم بنا به دلایلی مجبور ...

الهی که فقط و فقط صدای خنده هاتون توش بپیجه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اون چرکو ها کی بودن    

من. اصلا حال تمیز کردن ندارم. از ساعت هشت تا پنج شش سرکارم. بعدش هم هنر کنم شام درست کنم و یکم جمع جور میکنم. تمیزکاری فقط روزای تعطیل. یه بچه خیلی شیطون دارم که اصلا فرصت نمیده خونه تمیز باشه. از فرش و مبل بگیر تا کابینت و … همه چی کثیف میکنه . منم انگیزه ای ندارم تمیز کنم چون خیلی زود همه چیو بهم میریزه و بیشتر انرژیمو میگیره

تو راهی دارین؟😍😍

خدا از دهنت بشنوه نه گلم ندارم سه ساله اقدامم واسه بارداری  هفته بعد دارم میرم یه استان دیگه واسه درمان ، واسم دعا کن ، انشالله شمام موفق باشی بهترین رشتم قبول شی ❤️کنکوری هستی دیگه درست گفتم؟ 

فداتبشم فسقلی خانمو ک😘 عزیزم سرچ کن تامیک گوگل کن درباره وسواس تمیزی و شستشو اینا بخون البته مال ش ...

اى جونم به قول شوهرم دختر داشتن يه چيز ديگس 🥰🥰 ممنونم عزيز جان بابا راهنماييت و وقتى كه برام گذاشتى 😘🙏🏻

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
عزیزم 😍اول اینکه خدا حفظش کنه دوما شما ساکن کدوم شهرید یه دو ساعت دختر گلتو بهم قرض بده تا یه کلاس ...

فدات بشم عزيز دل 🥰 دختر و شيرين زبونياش من مشهد هستم گلم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
الهی که فقط و فقط صدای خنده هاتون توش بپیجه

ممنون بابت دعای قشنگت گلم ❤️بدترین روزای عمرم بود انشالله برای هیچکس اتفاق نیفته ، انشالله شما هم همیشه سلامت تندرست و شاد باشید 😍

خدا از دهنت بشنوه نه گلم ندارم سه ساله اقدامم واسه بارداری  هفته بعد دارم میرم یه استان دیگه وا ...

اره درست گفتی فداتشم مرسی خداکنه از کجا فهمیدی؟

الهی زود زود نی نیتو بغل بگیری😍😍😍😍

🌙
من م مثل تو دخترم یک دقیقه نمیذاره چیزی مرتب باشه    

دیروز که تعطیل بودم اجاق گاز برق انداختم همون لحظه اومد سرشعله هارو برداشت برد. امروزم دیدم داره با دستای خیسش روی شیشه فر نقاشی میکشه! خستگی تو تنم میمونه وقتی اینجوری میکنه.

04133251136 حکیم رنجبری

مرسی عزیزم لطفا دعا کن پسرمو🙏🙏🙏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فدات بشم عزيز دل 🥰 دختر و شيرين زبونياش من مشهد هستم گلم 

شوهرم عاشق دختره 😍 اگه دختر دار نشه افسردگی میگیره 😁 زیارت رفتی واسم دعا کن منم مادر شم فعلا که آقا مارو نطلبیده سه ساله درگیره بارداریم دیگه آدم سابق نیستم افسرده شدم ولی توی خودم میریزم کسی نفهمه